dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Evenementen Jul
5

Het Jaarlijkse Xenios Familietoernooi: Wat Ik (Vroeger) Later Wil(de) Worden

Nieuws afbeelding
Het Jaarlijkse Xenios Familietoernooi: Wat Ik (Vroeger) Later Wil(de) Worden

Op zondag 16 juni vond het spectaculaire Xenios Familietoernooi plaats! Alle teams hadden zich ondergedompeld in het thema "Wat ik (vroeger) later wil(de) worden". Teams hadden de meest uiteenlopende dromen: van politieagenten tot toekomstige moeders, van campingbazen tot rijke magnaten, en veel teams kozen zelfs voor het universum met rocksterren, filmsterren, voetbalsterren en de legendarische spacecowboys met hun trouwe hond en vlag.

De winnaar van de creativiteitsprijs waren laatstgenoemde spacecowboys; ze sprongen eruit met hun buitenaardse outfits en namen met trots de beker in ontvangst. De Xenios 'Voyager' met alle teams aan boord vertrok vervolgens richting het groot scherm waar iedereen zich klaarmaakte voor het volgende sportieve hoogtepunt van de dag: de wedstrijd van Oranje.

Het Xenios Familietoernooi had ook dit jaar weer alle belangrijke succesformule ingrediƫnten: spannende wedstrijden, gezellige analyses onder het genot van heerlijke hapjes, plensbuien en muziek. Onze vrijwilligers zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep, waardoor het een dag werd om met een grote glimlach op terug te kijken.

Een speciaal woord van dank voor Roos Buntjer. Dit was haar laatste seizoen als organisator.
Wie neemt het stokje van haar over? Stuur een bericht naar [email protected] of DM ons.

Tot volgend jaar!