Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

3 dec Dames 1
26 nov Heren 1
25 nov Jongens A1
19 nov Heren 1
12 nov Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Marie-sophie Baas
Algemeen
Jan
23

goalie-outdoor evenement

Beste keeper/keepster,
 
De zaalcompetitie is nog volop bezig, maar wij van Pan-na zijn al bezig met de veldvoorbereidingen voor de 2e helft van het seizoen. Daarvoor organiseren we  op  4 maart 2018  in samenwerking  met HC Schiedam  de eerste editie van Goalie Outdoor . 
 
We werken in 1 lange sessie waarbij we zowel conditioneel als technisch aan de slag gaan. Dit uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers uit binnen- en buitenland.  Pan-na Goalies wordt geleid door Kai Zaoui, keepertrainer van o.a. de nationale jeugdt

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Jan
22

Zaaltrainingsschema 29 januari t/m 3 februari 2018

Beste allemaal, Hierbij het zaaltrainingsschema voor 29 januari 2018 t/m 3 februari 2018 of kijk in de bijlage als je het via de app opent.  Zorg ervoor dat je spullen op orde zijn: zaalstick, schone zaalschoenen, zaalhandschoen, scheenbeschermers en uiteraard je bitje!  Bij een training dienen minimaal 8 spelers van een team (bij 8E minimaal 6 spelers) aanwezig te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat wij een ander team kunnen inplannen voor training. Wanneer wij niets horen en er zijn minder dan 8 spelers op een training, dan wordt het team niet meer ingeroosterd voor een zaaltrai

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Jan
22

Xenios H2 plaatst zich voor Districtkampioenschappen!

Xenios H2 heeft zich geplaatst voor de Districtskampioenschappen Noord Holland. Komende zaterdag, 27 januari 2018, spelen zij om 11.00 uur tegen Amsterdam H3 voor een plek in de finale voor het Districtskampioenschap. Om 13.30 uur wordt de finale en de troostfinale gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in Sporthallen Zuid in Amsterdam. Komen jullie H2 ook aanmoedigen? 

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jan
16

Xenios is vanaf 1 januari 2018 rookvrij

Zoals in de laatste Xpress van 2017 is vermeld heeft het bestuur besloten het eerder ingevoerde rookbeleid op de accommodatie  per 1 januari 2018 volledig door te voeren. Jullie worden hieraan herinnerd door diverse actie uitingen.
Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Onze vereniging  is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen het goede voorbeeld geven. We zetten daarom vanaf 1 januari 2018 d e stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daar

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Jan
15

Zaaltrainingsschema 22 januari t/m 27 januari 2018

Beste allemaal, Hierbij het zaaltrainingsschema voor 22 januari 2018 t/m 27 januari 2018 of kijk in de bijlage als je het via de app opent.  Zorg ervoor dat je spullen op orde zijn: zaalstick, schone zaalschoenen, zaalhandschoen, scheenbeschermers en uiteraard je bitje!  Bij een training dienen minimaal 8 spelers van een team (bij 8E minimaal 6 spelers) aanwezig te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat wij een ander team kunnen inplannen voor training. Wanneer wij niets horen en er zijn minder dan 8 spelers op een training, dan wordt het team niet meer ingeroosterd voor een zaaltrai

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
3

Inschrijven jeugdleden

Inschrijven voor seizoen 2018-2019 is weer mogelijk.  Uw kind moet dan wel vóór 1 oktober 2018 6 jaar oud zijn - dus geboren zijn voor 1 oktober 2012. (Aanmeldingen voor 1 januari en van kinderen die geen 6 jaar zijn op 1 oktober 2018 kunnen niet in behandeling worden genomen.)
Het inschrijfformulier en informatie over het lidmaatschap is te te vinden onder Lidmaatschap/aanmelden. Wil je je direct inschrijven dan kan dat ook via de button "lid worden?"

Nieuws afbeelding
Bestuur
Dec
21

Lid van verdienste


Tijdens de Algemene ledenvergadering van 19 december 2017 trad Jan Willem Weidema na 4 jaar officieel af als bestuurslid. Om hem voor zijn inzet voor de vereniging als bestuurslid Communicatie en Vice-voorzitter te bedanken, heeft het bestuur hem tot Lid van verdienste benoemd. Voorzitter Titia Frijlink spelde Jan Willem tijdens de vergadering de bijbehorende erepin op. 
Na een ‘proefperiode’ van 3 maanden trad Jan Willem in juni 2015 officieel toe als bestuurslid Communicatie, met in zijn portefeuille webzaken en externe communicatie. 


Bij zijn aanstelling door de

Nieuws afbeelding
Jeugd
Dec
12

Start seizoen 2018-2019

Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,
De voorbereiding op seizoen 2018-2019 start op 13 augustus 2018!
Selectiespelers worden dan verwacht, hou hier aub rekening mee bij het plannen van uw zomervakantie.

Voor spelers in de huidige 8E-teams die komend seizoen in de D-selectieteams gaan spelen is dit wellicht nieuws, aan deze leden de vraag hier extra op te letten.

Deze en andere informatie is ook terug te vinden bij trainingsinformatie  op de website en de speelkalender.

Vriendelijke groet,
HT Jeugdzaken

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
12

Wijze van opzeggen is veranderd!

Natuurlijk willen we niet dat je opzegt, maar als je dat toch wil doen dan laten we je met dit bericht weten dat per vandaag de wijze van opzeggen enigszins is veranderd.
 
Voorheen was het alleen mogelijk om het lidmaatschap per e-mail aan de ledenadministratie op te zeggen.
Met ingang van vandaag is het opzeggen alleen nog mogelijk via het opzegformulier die je kunt vinden via www.xenios.nl op ‘ Mijn Xenios ’.
Dit is je persoonlijke pagina, waarop je in kunt loggen met de door ons verstrekte inlogcodes. Het formulier kun je vervolgens vinden onder het tabblad ‘Club’.
 
Verdere informatie omtrent het opzeggen of andere informatie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 senioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 junioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding