Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lynn Klasen
Maurits Smit
Pim van Wijk
Bestuur
Sep
21

Het bestuur stelt zich voor - Stef Hehemann

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de afgelopen tijd hebben de bestuursleden zich voorgesteld aan jullie. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

In de slotaflevering ons bestuurslid communicatie, speler van Veteranen A en dit weekend deelnemer aan Hockeytoernooi Gijón, Stephane Hehemann. Roepnaam Stef.

Ik ben al een paar jaar actief bij Xenios. Als ouderbegeleider van het team van mijn zoon maar ook in andere functies. Sinds de oprichting van de commissie Sportiviteit en Respect was ik lid van deze commissie. Ook was ik voorzitter van de commissie EK 2017 van Xenios. We organiseerden side-events (zoals het C-toernooi en

Nieuws afbeelding
Evenementen
Sep
21

D-Feest - zaterdag 6 oktober

D-feest op zaterdag 6 oktober, zie bijlage

Nieuws afbeelding
Evenementen
Sep
20

Xenios evenementen


De Xenios evenementenkalender, zie bijlage

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
19

Informatiebijeenkomst nieuwe' Sloterbrug


Vanavond, woensdag 19 september, is er een informatiebijeenkomst over het vervangen van de Sloterbrug. Om 19.00 uur start de eerste bijeenkomst en om 20.15 uur de tweede bijeenkomst met hetzelfde programma.
U kunt zich aanmelden via [email protected] Vermeld dat het om de informatiebijeenkomst gaat en geef dan ook aan hoe laat u komt en met hoeveel personen.
Het vervangen van de Sloterbrug is een gezamenlijk project van de gemeenten Amsterdam en Haarlemmermeer.
Tijdstip: 19.00 - 20.00 uur of 20.15 – 21.15 uur Locatie: Restaurant Syriana, Akersluis 8, Amsterdam

Nieuws afbeelding
Media/Website
Sep
18

Nieuwe LISA App (noodzakelijk voor IOS12)

De huidige LISA App ondersteunt IOS12 niet. Hopelijk woensdag de 19e komt LISA met een nieuwe App die IOS12 wel ondersteunt. De nieuwe versie voor Android volgt later. Xenios zit bij de eerste 50 clubs die geupdatet worden.
Zie bijlage voor de uitleg zoals die gegeven is door LISA over de nieuwe eigenschappen van de App.

Nieuws afbeelding
Bestuur
Sep
16

Het bestuur stelt zich voor - Daan van RenswoudeSinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?
Vandaag ons bestuurslid hockeytechnische zaken, en speler van Heren 3, Daan van Renswoude.

Xenios is een club waar ik al mijn hele leven lid van ben. 25 jaar geleden ben ik als 7-jarig jongetje lid geworden. Vrienden, familie en vriendin zijn gelinkt aan de club. Ik wil graag wat terug doen en ik denk dat ik ook wat kan toevoegen. Interessante zaken waarover ik wil nadenken zijn hoe je ervoor kan zorgen dat prestatie en gezelligheid hand in hand met elkaar gaan.

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Sep
12

Speciale aanbieding Sport 2000 Haverhals!

Speciale aanbieding Sport 2000 Haverhals!

Sport 2000 Haverhals heeft voor Xenios een speciale aanbieding voor de witte Reece vesten.

Wanneer je voor het gehele team in 1 keer de Reece vesten aanschaft, komt de prijs van een vest op € 35,00 (i.p.v. € 49,99).

Namen kunnen op achterzijde gedrukt worden, kosten € 7,50 per naam. Namen op de voorzijde kost € 5,00 per naam.

Let op: Deze aanbieding geldt tot 1 november 2018!

Wil je een team met kleding sponsoren met bedrijfsnaam op de kleding? Stuur dan een mail naar [email protected] . We informeren je graag over de

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Sep
8

"He, dat is een gave Xenios hoodie!"

 

Hierbij het eerste bericht van de nieuwe sponsorcommissie van Xenios.

Wij zijn een team van vier mensen, te weten; Sem Kiburg, Jet van Dort, Gerben Zefrin en René van der Meijden.

Heel graag hadden wij in ons eerste bericht aangekondigd dat wij een nieuwe hoofdsponsor zouden hebben voor Xenios, maar helaas is dit niet het geval. Wij werken hier hard aan om dit wel te realiseren voor volgend seizoen.

Dit bericht gaat over een van onze huidige sponsoren; Haverhals Sport 2000 in Badhoevedorp.

Zoals u misschien wel of niet weet, zij zijn al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van Xenios en dra

Nieuws afbeelding
Bestuur
Sep
6

Het bestuur stelt zich voor - Arjen Keppel

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze interim-voorzitter: Arjen Keppel

Mijn naam is  Arjen Keppel , getrouwd met Mirjam en samen hebben wij 2 kinderen: Pepijn (22) en Sterre (20). We zijn woonachtig in Badhoevedorp en ruim 15 jaar betrokken bij Xenios. Gestart als betrokken ouder (coachend en fluitend) werd ik een aantal jaren geleden ‘gepolst’ om een rol in het bestuur te willen vervullen. Het verzoek ging om de functie van vicevoorzitter. Aan de hand van Fred Feijen (destijds vicevoorzitter) heb ik mijzelf

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
6

Informatie spelregels 6, 8 en 11-tal

Als scheidsrechtercommissie krijgen wij regelmatig vragen over de spelregels.
Op de het besloten gedeelte van onze site vind je onder documenten / arbitrage de volgende informatie:
- Verenigingsarbitrageplan - spelregelboekje 11-tallen - spelregels 6-tallen - spelregels 8-tallen
Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar: [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Aug
24

Voorzieningen veld 4

Op zaterdag worden veel wedstrijden op veld 4, of zoals het in het wedstrijdschema staat KG13, op Sportpark Sloten-Oost gespeeld. Sterker nog: naarmate het seizoen vordert worden in aanloop naar definitieve verhuizing op de nieuwe velden steeds meer wedstrijden op Sloten-Oost ingepland. Inmiddels wordt het terrein bouwrijp gemaakt.


Medio 2019 hopen we onze intrek te nemen in ons spiksplinternieuwe en van alle gemakken voorziene nieuwe clubhuis van Xenios.  Tot die tijd doen we het even met tijdelijke voorzieningen. Voor alle teams die trainen op veld 4, is het goed te weten dat gebruik kan worden gemaakt van het Velodrome. Mocht je water nodig hebben o

Nieuws afbeelding
Bestuur
Aug
23

Het bestuur stelt zich voor - Martijn HassinkSinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag ons bestuurslid Jeugdzaken:  Martijn Hassink

Hockey speelde altijd een rol in mijn leven. Als baby kreeg ik reeds mijn eerste stick. Vanaf mijn vijfde speelde ik voor HC Nieuwkoop en na mijn dertigste eindigde mijn actieve rol als speler in Qui Vive H1. Bij die laatste club heb ik ook 3 jaar in het bestuur gezeten als Voorzitter TC Senioren.

Op Xenios ben ik betrokken geraakt toen mijn beide dochters gingen hockeyen. Dat doen ze nog steeds met

Nieuws afbeelding
Arbitrage
Aug
21

Scheidsrechterscommissie

 


Dit seizoen start de scheidsrechterscommissie met een aantal nieuwe vrijwilligers.
Andy van Eck en Dennis Mortier verzorgen de planning voor de (jeugd) wedstrijden op zaterdag, Peter den Hollander de wedstrijden op zondag. Ron Wiegman en Rick Veltman richten hun aandacht op de opleiding van startende clubscheidsrechters en de cs+-opleiding. De verdere invulling van de commissie wordt de komende tijd onderzocht.
De commissie heeft in overleg met het nieuwe bestuur het Verenigings Arbitrage Plan opgesteld (zie de bijlage). Een goede regelkennis is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor spelers en coaches maar ook voor bijvoorbeeld o

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
20

Uw medewerking gevraagd ter bevordering van de veiligheid binnen de hockeysport (ACTA/UvA/VU-onderzoek)De afdeling Mond-, Kaak-, en Aangezichtschirurgie in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) en de tandheelkunde faculteit Amsterdam (ACTA-UvA/VU) zijn op dit moment een groot onderzoek aan het opzetten naar de effectiviteit van de bitjes op mond- en tandletsels in de hockeysport: Study of Hockey and Orodental Trauma (SHOT). Opvallend is dat het aantal letsels in het hoofdhalsgebied bij hockey relatief hoog ligt (27%) vergeleken met andere sporten. 
Echter is het onduidelijk hoeveel tandletsels dit betreft. Tandletsel is een serieus en vaak onherstelbaar letsel, waardoor de impact op de hockeyspeler groot is. Daarnaast zijn de medische kosten voo

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
17

Speeldagenkalender Jeugd 2018-2019

Let op:
In de speeldagenkalender voor de Jongste Jeugd en Jeugd is een extra klasse toegevoegd, de Subtopklasse A en B Jeugd. In eerdere versies stond deze klasse niet specifiek vermeld en aangezien de teams in deze klasse een afwijkend programma hebben van zowel de Topklasse als de Districtscompetitie is dit in deze versie aangepast. 
Op zaterdag 8 september spelen de teams in de Subtopklasse hun eerste speelronde, waardoor teams op zaterdag 13 oktober deel kunnen nemen aan Play-Offs.

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jun
14

Het bestuur stelt zich voor - M'Barek Ben AddiSinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?


Vandaag ons bestuurslid Evenementen & accommodatie.


Ik ben M’Barek Ben Addi (50). Mijn kinderen (JC4 en MD6) hockeyen al jaren op Xenios. Ik zelf ook, als trimhockeyer. Ook daar zit veel potentieel, kwestie van aanboren. Voor mij is de vereniging een directe (leef)omgeving, hier draag ik zorg voor. Als bestuurslid van Xenios neem ik graag het voortouw om onze hockeyclub leuk, schoon en gezond te krijgen. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijdrage leveren

Nieuws afbeelding