B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Sanskriti Sanjay Kumar
Daan Hendriks
Romy Dekker
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Jeugd
Jan
21

Komend weekend: Districtskampioenschappen voor Xenios JB1 en JC1

Afgelopen weekend plaatst zowel JB1 als JC1 zich voor de Districtskampioenschappen Noord-Holland. Deze worden komend weekend gespeeld in Sporthallen Zuid, Amsterdam. De winnaars van deze kampioenschappen strijden volgende week in Arnhem voor een plek in de finale van de NK Zaal, op 8 februari in Rotterdam.

Kom jij onze teams in Sporthallen Zuid ook (met je team) aanmoedigen?
Zaterdag 25 januari: Om 10.30 uur speelt Xenios JB1 tegen Amsterdam JB1 (hal 3)
Zondag 26 januari: Om 13.00 uur speelt Xenios JC1 tegen Hurley JC1 (hal 3)

Voor het hele programma incl (troost)finale, bekijk de bijlage.

Speciale whatsappgroep

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jan
17

Martijn Hassink legt bestuursfunctie neer

Martijn Hassink, bestuurslid hockeytechnische zaken jeugd, heeft besloten zijn werk als bestuurslid en lid van de selectiecommissie jeugd neer te leggen. Hij heeft de afgelopen jaren veel werk geleverd om het zogenaamde hockeyhuis van Xenios tot een succes te maken. Een hockeytechnische organisatie waar de club nu de vruchten van plukt.
De afgelopen tijd is veel te doen over selectiebeleid op hockeyclubs. De Nederlandse hockeybond KNHB kwam met de uitgangspunten  6x vooruit in hockey . Daarin ging het onder andere over het nut van selectietrainingen in de jeugd wat ook in diverse media  onderwerp  van gesprek is geweest. Mede onder invloed hiervan is ook bin

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Jan
13

Zaalhockey trainingen 20 t/m 31 januari GEWIJZIGD!

In de bijlage het schema voor 20 t/m 31 januari.
ER ZIJN WIJZIGINGEN IN DE WEEK VAN 20 TOT 24 JANUARI. MB4 KAN TOCH TRAINEN. JB12 EN JB3 HEBBEN EEN GEWIJZIGDE TIJD OF DATUM. WIJZIGINGEN ZIJN GEMARKEERD IN GEEL.
(De u ren in het schema met een grijze achtergrond, worden door die teams zelf betaald.) Zorg ervoor dat je spullen op orde zijn: zaalstick, schone zaalschoenen, zaalhandschoen, scheenbeschermers en uiteraard je bitje! Bij een training dienen minimaal 8 spelers van een team (bij 8E minimaal 6 spelers) aanwezig te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag uite

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
9

Let op, gladde betontegels!

Op ons nieuwe hockeycomplex liggen grijze betontegels naast en rondom de velden, alsook tussen de dugouts. Bij neerslag of bij het sproeien van de velden worden deze zeer glad. Houd hier ajb rekening mee bij het gebruik (als toeschouwer of speler) van ons complex. 
Waarschuw ook (je) kinderen en tegenstanders voor deze gladde tegels.
Xenios heeft deze hinderlijke gladheid gemeld bij de gemeente en die zoeken naar een oplossing.Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
7

Inschrijven jeugdleden

Inschrijven voor seizoen 2020-2021 is weer mogelijk.  Uw kind moet dan wel vóór 1 oktober 2020 6 jaar oud zijn - dus geboren zijn voor 1 oktober 2014. (Aanmeldingen voor 1 januari en van kinderen die geen 6 jaar zijn op 1 oktober 2020 kunnen niet in behandeling worden genomen.)
Het inschrijfformulier en informatie over het lidmaatschap is te te vinden onder Lidmaatschap/aanmelden. Wil je je direct inschrijven dan kan dat ook via de button "lid worden?"

Nieuws afbeelding
Jeugd
Jan
5

Opbrengst Grote Clubactie bekend!

Beste allemaal!
Met veel vreugde mag ik aan jullie de opbrengst van De Grote Clubactie bekend maken. Er is netto in totaal €5.925,60 opgehaald! En dat allemaal door de inzet van onze jeugdleden die dit resultaat hebben kunnen behalen. We zijn zeer trots op deze jeugdleden, de trainers en ouderbegeleiders voor het ondersteunen en begeleiden van dit proces.

Dit bedrag wordt geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie voor het nieuwe clubhuis! Een mooi doel voor ons Xenios!

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd geworden naar de prijzen… Daar moeten jullie nog even op wachten! In de loop van januari vertellen we daar meer over!

Me

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
9

Introductie toernooicommissie

Een nieuwe locatie, 4 prachtige watervelden, een 5 e  waterveld in aanleg én een nieuw te bouwen clubhuis in het vooruitzicht. Wat hebben we nog meer nodig om naast de huidige trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten ook andere evenementen zoals externe toernooien te organiseren? Juist, een commissie die hiermee aan de slag gaat EN natuurlijk een eerste project.

Wij zijn …
… Brigitte Beringer, Marco Griffioen, Steffie Veen en Evert van Heeringen. Samen vormen wij het komende jaar de toernooicommissie van Xenios. In samenwerking en overleg met:
· de doelgroep van een te organiseren toernooi,
· het Xenios bestuur en andere commis

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
2

Zaalhockey bij Xenios én presentatie met video

20 november was de presentatie van de zaalcommissie over het zaalhockeyseizoen 2019-2020. Je kan hier de presentatie inzien.
Verder: Alles wat je wilde weten over zaalhockey en de (gewijzigde) regels vind je nu in de handige presentatie die de arbitragecommissie onlangs in ons clubhuis gaf. Zeker niet alleen voor scheidsrechters, maar voor iedereen die wil weten hoe het zit met: wat is hoog, flats of slag, liggend spelen, in het blok spelen, de tijdsduur, de wissel en wat is nieuw. Bekijk  hier  de presentatie inclusief filmpjes. Of bekijk alle filmpjes met spelsituaties en uitleg  hier .
Als bijlage tref je het zaalreglement aan. Alle sp

Nieuws afbeelding
Jeugd
Nov
28

Pietentraining

Hoog bezoek: Sint en zijn Pieten op Xenios! De Pieten verzorgden woensdag een heuse Pietentraining voor de trainende F-jes en deze genoten met volle teugen. 
Sint had voor alle kids een mooie Xenios-bidon meegenomen. Het was top!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
17

Sluit het buitenseizoen af met een wintergourmet met je team!

Op Herenmarkt kan je nu met je team gourmetten. Een aangeklede gourmet met 3 soorten vlees, kaas, frietjes, brood, komkommer, tomaat en saus. Kosten kids: € 7,50; volwassenen €10. Reserveer of meer info via [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
15

Topavond op Sportpark Sloten: Xenios Dames 1 - Bloemendaal Dames 1

Rijen dik stonden we langs het veld om ons Dames 1 aan te moedigen in hun bekerwedstrijd tegen Bloemendaal Dames 1. Met een wereldgoal opent Frederique de score voor ons aller Xenios! Wat een beauty! Even later valt uit het niets de 1-1 van de Mussen maar onze dames combineren rustig door. 

Stadionspeaker Karel Sanders is aanwezig en een zijlijn, achterlijn en overkant vol met Xenios fans. Ook de Ultra’s zijn aanwezig die de dames goed scherp houden met getrommel! Kwart drie blijft de spanning hoog, de fans langs de kant proberen de dames weer een goal toe te schreeuwen maar de goals worden gescoord door Bloemendaal.

Eindstand 1-4, maar met opgeheven hoofd

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
13

Trimhockey: elke maandagavond, doe je een keer mee?

Maandagavond werd de reguliere trimhockeytraining ingeruild voor een onvervalst potje lichtblauw, onder coaching van Mathilde, tegen donkerblauw, onder coaching van Frederique. Het werd een spannende wedstrijd! Volgende week weer een "gewone" trimhockeytraining.
Ooit gehockeyd en krijg je zin in hockey bij het zien van deze beelden of wil je het wel eens proberen omdat je zoon of dochter hockeyt?
Kom dan eens kijken of doe vrijblijvend 1 of 2x mee! Elke maandagavond staan  we op waterveld KG14 van Sportpark Sloten van 20.30 - 22.00 met onze vaste toptrainers uit Xenios Dames 1: Frederique en Mathilde.


Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
29

Het complete nieuwe Osaka Xenios hockeytenue is vanaf nu verkrijgbaar bij Sport2000 Haverhals!

Nadat eerder de nieuwe Osaka Xenios sokken en het nieuwe Osaka Xenios thuisshirt beschikbaar kwamen zijn nu ook de nieuwe Osaka Xenios broekjes en rokjes door onze nieuwe kledingleverancier OSAKA geleverd bij Sport2000 Haverhals.

Nog even de acties en mogelijkheden op een rij:


Actie nieuw Osaka Xenios wedstrijdtenue (individueel): geldig tot 1 maart 2020
Bij aankoop van een compleet wedstrijdtenue (sokken, shirt, broekje of rokje), krijg je € 15,- korting.

Heb je al eerder Osaka Xenios sokken en Osaka Xenios thuisshirt gekocht en ga je nu het Osaka Xenios broekje of rokje kopen? Neem dan de aankoopbonnen mee om de kor

Nieuws afbeelding