Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

14 okt Heren 1
14 okt Dames 1
7 okt Heren 1
30 sep Heren 1
30 sep Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anne-fleur Dabekaussen
Julia van Gerwen
Amber Witjes
Noa Ingrasin
Jeugd
Okt
20

Zaterdag 3 november is het weer tijd voor C-Feest!Tijd om te bubbelen Under the C.


Leden en intro's € 5, (incl. drankje en chips) per persoon. Contant aan de deur betalen.
Per lid maximaal 3 intoducées + samen naar binnen.
Overige consumpties alleen met pin of clubcard.


Het hek sluit om 21.30 uur dus kom op tijd. Have fun!!


Vragen? Mail de evenementencommissie op [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
19

Bienvenido España! Nationaal team Spanje traint op Xenios

Op dinsdag 23 oktober speelt het Nederlands hockeyelftal van bondscoach Max Caldas een oefeninterland tegen Spanje in het Wagenerstadion. Aanvang is 14.00 uur. Rond deze wedstrijd traint de nationale selectie van Spanje op Xenios! Op maandag 22 oktober trainen de Spanjaarden van 17.30 tot 19.00 uur bij ons, op woensdag 24 oktober van 9.30  tot 11.00 uur. 
De trainingen zijn open voor het publiek dus dit is een prachtige mogelijkheid tophockey te zien op Xenios in de herfstvakantie. Ga op de foto met deze topspelers van  RFEH Hockey  of laat ze een handtekening zetten.
Bij Spanje spelen onder an

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
18

inschrijven loopschool mogelijk

De Xenios Loopschool staat weer klaar om met onze jeugdhockey(st)ers te gaan trainen. Iedereen is welkom: van jongste jeugd (F) tot en met oudere jeugd (B), selectieteams en niet-selectieteams. Trainingen duren 60 minuten en vinden dit najaar plaats op zondag 4, 11, 18 en 25 november 2018 tussen 09.30 en 13.30 uur en in het voorjaar op zondagen vanaf 3 maart 2019. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en anders bij hetzelfde team/leeftijdsgroep. Aanmelden graag uiterlijk 28 oktober om 21.00 uur. Kosten zijn € 30,00 voor 12 trainingen in het najaar van 2018 en voorjaar 2019.
Meer details in de bijlage.

Nieuws afbeelding
Jeugd
Okt
17

Wisselbeker voor JJ-trainers uitgereikt!

Jasmijn Pelk (MF4), Julian Hartog (J6E1) en Isabelle Mars (J6E3) zijn dit keer in de prijzen gevallen als trainers.  Jasmijn heeft de Mohamed Lazizi aanmoedigingsbokaal gewonnen omdat ze heel veel progressie heeft gemaakt als trainer. Ze geeft intensieve, uitdagende en leuke trainingen!  Julian is inmiddels een vaste waarde geworden in het trainersgilde. Naast zijn verdienstelijke optreden bij J6E1 neemt hij ook menig training over van collega’s. Julian is een zeer enthousiaste en talentvolle trainer en verdient de wisselbeker. Isabelle krijgt de prijs omdat ze zichzelf erg wil verbeteren als trainer. Na het trainen van meisjes heeft ze er zelf voor gekozen om een jong

Nieuws afbeelding
Senioren
Okt
17

“Wedstrijd van de week OVK: Gelijke strijd tussen Xenios en Hattem - Hockey.nl”

Zo kopt vandaag Hockey.nl hun website. Vervolgens het verslag van hun sportverslaggever over de wedstrijd die zondag op eigen grond werd gespeeld tussen Xenios Heren 1 en Hattem in de overgangsklasse:
 
"Het ging gelijk op tussen de heren van Xenios en Hattem. De ploegen stonden voor, achter en speelden uiteindelijk gelijk (3-3)”

Bekijk hier ook het videoverslag van Xenios en Hattem met alle doelpunten dat Hockey.nl plaatste.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
15

Een zonnige sportieve zondag op Xenios!


Een heerlijk zonnetje scheen vrijwel de hele dag op Xenios. Veelthuisspelende teams behaalden prachtige resultaten. Heren 3, Jong Heren 2, Masters A, Veteranen B en Veteranen L wonnen allemaal. Ook Dames 1, geflankeerd door de mini’s van de week, Hanne Duijn en Aoife Moekotte, las U.S.H.C. Dames 1 de les met een mooie 5-0 en staat op de derde plaats in de ranglijst. Heren 1, bijgestaan door mini van de week Tim Boterman, stond geruime tijd voor, raakte even uit balans en kwam na een nare blessure bij Luke Braaksma zelfs achter te staan maar wist in de laatste minuten toch nog de gelijkmaker te treffen en staan nu vierde in de Overgangsklasse.De aanvoerders van beide teams

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
10

Parkeerplaatsen Sportpark - Oost gesloten, parkeren nu bij Velodrome

Sportpark Sloten - Oost is volop ontwikkeling. 
De grote parkeerplaats, links voor de ingang waar u gewend was te parkeren, is per heden gesloten. Er zijn nieuwe parkeerplekken gecreeërd op het sportpark, links vóór het Velodrome.
Om te parkeren rijdt u links voorbij het grote hek en slaat u, direct na het (fiets)viaductje, linksaf. De parkeerplaatsen vindt u aan uw rechterhand.  (open de bijlage onderaan dit bericht om de bijlage met afbeelding te bekijken)
Houd u rekening met tegemoetkomend verkeer.

Wist u dat u bij het tijdelijke clubhuis van Xenios op het complex (voormalig Amsterdam Crusaders, rec

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Okt
9

Xenios, dat is toch blauw met grijs?

Over onze clubkleding is altijd wat te doen, zowel positief als negatief. 
Er zijn zelfs stemmen binnen de club die vinden dat alles anders moet. Anderen zeggen juist weer dat onze clubkleuren onderdeel zijn van ons DNA en met een aanstaande verhuizing, je juist niet aan je herkenbaarheid moet gaan sleutelen.

Normaliter regelt de sponsorcommissie alles wat met de kleding te maken heeft. Echter we merken dat deze taak steeds groter wordt binnen de club en daarom zijn wij nu echt dringend op zoek naar versterking.

Wij zoeken iemand die o.a. het proces kan begeleiden van (mogelijk) nieuw ontwerp shirt (het lustrum en verhuizing komen er aa

Nieuws afbeelding
Bestuur
Okt
9

Aanvoerders Xenios Dames 1 en Heren 1 met regenboogband

 

Om aandacht te vragen voor inclusiviteit en acceptatie in de hockeysport, vraagt de KNHB alle aanvoerders van de standaardteams in het weekend van  13 en 14 oktober  de aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog te dragen. Hiermee ondersteunt de KNHB de initiatieven in het kader van de jaarlijkse Nationale Coming Out Dag die donderdag 11 oktober plaatsvindt.Een dag waarop de LHBT-gemeenschap wordt gestimuleerd om openlijk over seksuele geaardheid te praten.

Vorig jaar hebben de aanvoerders van alle hoofdklasseverenigingen deze regenboogaanvoerdersband gedragen. Dit was zo’n succes dat de KNHB dit jaar de oproep doen om de aanvoerd

Nieuws afbeelding
Arbitrage
Okt
8

Laatste info spelregelcursus/scheidsrechterkaartHet examen van 13 oktober gaat, als het goed is, met een record aantal aanmeldingen afgenomen worden op Xenios.
Wat opvalt is dat een heel groot deel van de kandidaten de online cursus tot op heden niet heeft gevolgd. Merkwaardig als je komend weekend al examen moet doen.
Het examen van 27 oktober wordt geannuleerd en samengevoegd met zaterdag 10 november.

Kandidaten (ouders en spelers) die zich nog niet hebben opgegeven voor 10 november kunnen dat nog doen tot en met 10 oktober. Stuur een mail aan [email protected]
We wensen alle kandidaten veel succes met de voorbereiding en het examen.

De arbitrage-commissie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
23

Nieuwe examendata voor spelregelcursus voor junioren en ouders van jeugdleden.

Verbeter je spelregelkennis en als je het leuk lijkt, ga meefluiten!
Een goede spelregelkennis is belangrijk om lekker te kunnen hockeyen en vergroot je spel- en kijkplezier. Daarom wordt van  A- en B-junioren verwacht dat ze de spelregelcursus volgen (ook wel de scheidsrechterskaart genaamd). Ben je jonger en ook geïnteresseerd: je mag ook gewoon meedoen!
De eerste examendatum van 13 oktober is voor de groep A en B-junioren met een record aantal aanmeldingen (74!) volgeboekt.
Voor de A- en B- junioren die zich nog niet hadden aangemeld is er een volgende examendatum: zaterdagavond 10 november.
Van ouders met kinderen

Nieuws afbeelding
Bestuur
Sep
21

Het bestuur stelt zich voor - Stef Hehemann

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de afgelopen tijd hebben de bestuursleden zich voorgesteld aan jullie. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

In de slotaflevering ons bestuurslid communicatie, speler van Veteranen A en dit weekend deelnemer aan Hockeytoernooi Gijón, Stephane Hehemann. Roepnaam Stef.

Ik ben al een paar jaar actief bij Xenios. Als ouderbegeleider van het team van mijn zoon maar ook in andere functies. Sinds de oprichting van de commissie Sportiviteit en Respect was ik lid van deze commissie. Ook was ik voorzitter van de commissie EK 2017 van Xenios. We organiseerden side-events (zoals het C-toernooi en

Nieuws afbeelding
Evenementen
Sep
20

Xenios evenementen


De Xenios evenementenkalender, zie bijlage

Nieuws afbeelding
Bestuur
Sep
16

Het bestuur stelt zich voor - Daan van RenswoudeSinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?
Vandaag ons bestuurslid hockeytechnische zaken, en speler van Heren 3, Daan van Renswoude.

Xenios is een club waar ik al mijn hele leven lid van ben. 25 jaar geleden ben ik als 7-jarig jongetje lid geworden. Vrienden, familie en vriendin zijn gelinkt aan de club. Ik wil graag wat terug doen en ik denk dat ik ook wat kan toevoegen. Interessante zaken waarover ik wil nadenken zijn hoe je ervoor kan zorgen dat prestatie en gezelligheid hand in hand met elkaar gaan.

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Sep
12

Speciale aanbieding Sport 2000 Haverhals!

Speciale aanbieding Sport 2000 Haverhals!

Sport 2000 Haverhals heeft voor Xenios een speciale aanbieding voor de witte Reece vesten.

Wanneer je voor het gehele team in 1 keer de Reece vesten aanschaft, komt de prijs van een vest op € 35,00 (i.p.v. € 49,99).

Namen kunnen op achterzijde gedrukt worden, kosten € 7,50 per naam. Namen op de voorzijde kost € 5,00 per naam.

Let op: Deze aanbieding geldt tot 1 november 2018!

Wil je een team met kleding sponsoren met bedrijfsnaam op de kleding? Stuur dan een mail naar [email protected] . We informeren je graag over de

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Sep
8

"He, dat is een gave Xenios hoodie!"

 

Hierbij het eerste bericht van de nieuwe sponsorcommissie van Xenios.

Wij zijn een team van vier mensen, te weten; Sem Kiburg, Jet van Dort, Gerben Zefrin en René van der Meijden.

Heel graag hadden wij in ons eerste bericht aangekondigd dat wij een nieuwe hoofdsponsor zouden hebben voor Xenios, maar helaas is dit niet het geval. Wij werken hier hard aan om dit wel te realiseren voor volgend seizoen.

Dit bericht gaat over een van onze huidige sponsoren; Haverhals Sport 2000 in Badhoevedorp.

Zoals u misschien wel of niet weet, zij zijn al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van Xenios en dra

Nieuws afbeelding
Bestuur
Sep
6

Het bestuur stelt zich voor - Arjen Keppel

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze interim-voorzitter: Arjen Keppel

Mijn naam is  Arjen Keppel , getrouwd met Mirjam en samen hebben wij 2 kinderen: Pepijn (22) en Sterre (20). We zijn woonachtig in Badhoevedorp en ruim 15 jaar betrokken bij Xenios. Gestart als betrokken ouder (coachend en fluitend) werd ik een aantal jaren geleden ‘gepolst’ om een rol in het bestuur te willen vervullen. Het verzoek ging om de functie van vicevoorzitter. Aan de hand van Fred Feijen (destijds vicevoorzitter) heb ik mijzelf

Nieuws afbeelding
Algemeen
Aug
24

Voorzieningen veld 4

Op zaterdag worden veel wedstrijden op veld 4, of zoals het in het wedstrijdschema staat KG13, op Sportpark Sloten-Oost gespeeld. Sterker nog: naarmate het seizoen vordert worden in aanloop naar definitieve verhuizing op de nieuwe velden steeds meer wedstrijden op Sloten-Oost ingepland. Inmiddels wordt het terrein bouwrijp gemaakt.


Medio 2019 hopen we onze intrek te nemen in ons spiksplinternieuwe en van alle gemakken voorziene nieuwe clubhuis van Xenios.  Tot die tijd doen we het even met tijdelijke voorzieningen. Voor alle teams die trainen op veld 4, is het goed te weten dat gebruik kan worden gemaakt van het Velodrome. Mocht je water nodig hebben o

Nieuws afbeelding
Bestuur
Aug
23

Het bestuur stelt zich voor - Martijn HassinkSinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag ons bestuurslid Jeugdzaken:  Martijn Hassink

Hockey speelde altijd een rol in mijn leven. Als baby kreeg ik reeds mijn eerste stick. Vanaf mijn vijfde speelde ik voor HC Nieuwkoop en na mijn dertigste eindigde mijn actieve rol als speler in Qui Vive H1. Bij die laatste club heb ik ook 3 jaar in het bestuur gezeten als Voorzitter TC Senioren.

Op Xenios ben ik betrokken geraakt toen mijn beide dochters gingen hockeyen. Dat doen ze nog steeds met

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
17

Speeldagenkalender Jeugd 2018-2019

Let op:
In de speeldagenkalender voor de Jongste Jeugd en Jeugd is een extra klasse toegevoegd, de Subtopklasse A en B Jeugd. In eerdere versies stond deze klasse niet specifiek vermeld en aangezien de teams in deze klasse een afwijkend programma hebben van zowel de Topklasse als de Districtscompetitie is dit in deze versie aangepast. 
Op zaterdag 8 september spelen de teams in de Subtopklasse hun eerste speelronde, waardoor teams op zaterdag 13 oktober deel kunnen nemen aan Play-Offs.

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jun
14

Het bestuur stelt zich voor - M'Barek Ben AddiSinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?


Vandaag ons bestuurslid Evenementen & accommodatie.


Ik ben M’Barek Ben Addi (50). Mijn kinderen (JC4 en MD6) hockeyen al jaren op Xenios. Ik zelf ook, als trimhockeyer. Ook daar zit veel potentieel, kwestie van aanboren. Voor mij is de vereniging een directe (leef)omgeving, hier draag ik zorg voor. Als bestuurslid van Xenios neem ik graag het voortouw om onze hockeyclub leuk, schoon en gezond te krijgen. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijdrage leveren

Nieuws afbeelding