Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Boaz Top
Quinn Burgers
Michel Bos
Tim Beerendonk
Benthe Burgers

Ledenwerving Jeugd

Open trainingen mei & juni 2022

Xenios organiseert op woensdagen 25 mei, 1 en 8 juni 2022 gratis open trainingen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er wordt getraind van 16:30 - 17:30 uur (inloop 16.15). Een team van enthousiaste trainers staat dan voor ze klaar om leuke hockeyoefeningen & spelletjes te gaan doen. Ouders kunnen blijven kijken bij de training en een praatje maken met de aanwezige vrijwilligers.

Bij voorkeur vooraf aanmelden via [email protected] met naam, leeftijd en de data waarop je wilt meetrainen, maar last-minute binnen komen lopen kan ook!

Broertjes en zusjes van leden zijn op deze trainingen ook welkom, maar natuurlijk ook neefjes, nichtjes, klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens en -meisjes. Willen zij graag meetrainen met het team van een Xenios-speler? Vermeld dan bij de aanmelding ook de naam van deze speler. Mogelijk is de speeltijd dan anders.

Er wordt getraind in makkelijke kleding en bij voorkeur met kunstgrasschoenen. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikking hebt over scheenbeschermers en een mondbeschermer (deze laatste is verkrijgbaar in het clubhuis voor ca zes euro). Een hockeystick kan eventueel geleend worden bij de club.

Wil je kind graag hockeyen maar kan je het niet betalen? Vraag dan een bijdrage aan via Jeugdfonds Sport & Cultuur, klik hier.

Proeflessen gedurende het hele seizoen mogelijk

Kom ontdekken hoe leuk hockey is! Meld je aan voor 2 gratis proeflessen door te mailen naar [email protected]. Vermeld hierbij voor- en achternaam en geboortedatum (zoals in het paspoort).

Er wordt getraind in makkelijke kleding en bij voorkeur met kunstgrasschoenen. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikking hebt over scheenbeschermers en een mondbeschermer (deze laatste is verkrijgbaar in het clubhuis voor ca 6 euro). Een hockeystick kan eventueel geleend worden bij de club.

Géén wachtlijst

Ben je 6 jaar, dan kun je na de proeflessen direct lid worden en mee doen met onze trainende F-jes.
Ben je 7 of ouder, dan bekijken we of er direct een plaats is in een bestaand team, en anders kun je voor de rest van het seizoen trainingslid worden met 1 of 2 keer per week een training. In het seizoen erna kom je dan in een team. Het hockeyseizoen loopt gelijk met een schooljaar: start in augustus/september en eind in juni/juli.

Kinderen die vóór 1 oktober 2022 6 jaar worden, kunnen zich nu aanmelden om voor het seizoen 2022-2023 Trainend F te worden. 

Leeftijdscategorieën (Jongste) Jeugd

In het Bondsreglement van de KNHB zijn de leeftijdscategorieën vastgesteld voor deelname aan de door de KNHB georganiseerde competities. 
Peildatum voor het vaststellen van de leeftijd is 1 oktober van het lopende bonds- c.q. competitiejaar:
·       jonger dan 6 jaar: G-jeugd;
·       6 of 7 jaar: F-jeugd;
·       8 of 9 jaar: E-jeugd;
·       10 of 11 jaar: D-jeugd;
·       12 of 13 jaar: C-jeugd;
·       14 of 15 jaar: B-jeugd;
·       16 of 17 jaar: A-jeugd. 

Wil je kind graag hockeyen maar kan je het niet betalen? Vraag dan een bijdrage aan via Jeugdfonds Sport & Cultuur, klik hier.