Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra

Ledenwerving Jeugd


Open training vrijdag 23 september

Kinderen van 6 t/m 9 jaar zijn welkom bij onze open training op vrijdag 23 september van 16.30 tot 17.30. Kom in makkelijke kleding en sportschoenen. Leen een paar scheenbeschermers van iemand en zorg zeker voor een tandbeschermer. Deze zijn voor ca 7 euro te koop bij Sport2000 Haverhals in Badhoevedorp en in ons clubhuis. Een hockeystick kun je bij ons lenen.

Na afloop trakteren wij in ons clubhuis op een lekkere pannenkoek met limonade.

Meld je aan via [email protected].

En aan onze jongste jeugd: hét moment om je klasgenootjes en vriend(innet)jes ook kennis te laten maken met hockey. En na afloop dan ook voor jou zo'n lekkere pannenkoek.

Kun je niet op die dag? Of ben je tussen 10 en 18 jaar en wil je ook een keer komen ervaren hoe leuk hockey is? lees dan verder. 

Proeflessen gedurende het hele seizoen mogelijk

Kom ontdekken hoe leuk hockey is! Meld je aan voor 2 gratis proeflessen door te mailen naar [email protected]. Vermeld hierbij voor- en achternaam en geboortedatum (zoals in het paspoort).

Er wordt getraind in makkelijke kleding en bij voorkeur met kunstgrasschoenen. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikking hebt over scheenbeschermers en een mondbeschermer (deze laatste is verkrijgbaar in het clubhuis voor ca 7 euro). Een hockeystick kan eventueel geleend worden bij de club.

Géén wachtlijst

Ben je 6 jaar, dan kun je na de proeflessen direct lid worden en mee doen met onze trainende F-jes.

Ben je 7 of ouder, dan kijken we of er direct een plaats is in een bestaand team, en anders kom je op de wachtlijst tot er een plaats vrij komt. In sommige gevallen is het mogelijk om als traininglid hockeyervaring op te doen. Het hockeyseizoen loopt gelijk met een schooljaar: start in augustus/september en eind in juni/juli.

Kinderen die vóór 1 oktober 2022 6 jaar worden, kunnen zich nu aanmelden om voor het seizoen 2022-2023 trainend lid te worden. 

Leeftijdscategorieën (Jongste) Jeugd

In het Bondsreglement van de KNHB zijn de leeftijdscategorieën vastgesteld voor deelname aan de door de KNHB georganiseerde competities. 
Peildatum voor het vaststellen van de leeftijd is 1 oktober van het lopende bonds- c.q. competitiejaar:
·       6 jaar: trainend O7 (Onder 7); (geen competitie, wel training)
·       7 jaar: O8 (Onder 8);
·       8 of 9 jaar: O10 (Onder 10);
·       10 of 11 jaar: O12 (Onder 12);
·       12 of 13 jaar: O14 (Onder 14);
·       14 of 15 jaar: O16 (Onder 16);
·       16 of 17 jaar: O18 (Onder 18). 

Wil je kind graag hockeyen maar is dat financieel lastig? Vraag dan een bijdrage aan via Jeugdfonds Sport & Cultuur, klik hier. En informeer Xenios over je aanvraag via [email protected].