dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Jeugd Jun
7

Teamindeling '24-'25 zondag 18 uur bekend!

Nieuws afbeelding
Spannend!
Een van de meest spannende momenten in het jaar is de bekendmaking van de teamindelingen. In welk team zit ik? Zit ik met die of die? Bij de teamindeling is rekening gehouden met het geformuleerde beleid en de vastgestelde evaluaties, beoordelingen én de opgegeven individuele voorkeuren uit de spelers enquête. 
Naast individuele spelersbelangen, zijn er teambelangen en clubbelangen. Vooraf staat dan ook vast dat niet iedereen precies gegeven kan worden wat hij of zij het liefste wil. We rekenen dan ook op een ieders begrip.  

Waar vind je de teamindeling?
Log op zondag 9 juni vanaf 18 uur in op 'MIJN XENIOS' op de Xenios website. Navigeer vervolgens naar Club > Documenten >  HT Junioren.
De nieuwe teams worden begin juli zichtbaar in de Xenios app.

Vragen?
Wil je (of je ouders) toch in gesprek met de technische staf en teamindeling commissie voor uitleg over je teamindeling? Dan kan dat. Vanaf maandag 10 juni kun je via deze link een afspraak maken zodat keuzes kunnen worden toegelicht. 
Wij verzoeken iedereen vriendelijk om niet met de technische staf, trainers of commissieleden te appen, te bellen of hen langs het veld of op straat aan te spreken.
 
Tot slot
De spelers die in de nieuwe prestatieteams, selectiegroepen of opleidingsteams zijn ingedeeld, trainen vanaf 10 juni nog drie weken. Het trainingsschema voor de eerste week vind je in de bijlage.

Veel plezier in jullie nieuwe teams!
 
Met sportieve groet,
De teamindelingscommissie

Bijlage