dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Senioren Mei
18

Staf Dames 1 en Heren 1 seizoen '24/'25 compleet

Nieuws afbeelding
Voor Dames 1 zetten we de sterke lijn van afgelopen seizoen voort met Yannick Beekman als hoofdtrainer-coach en Keegan Kruger als assistent-trainer-coach. Beide trainers hebben bewezen een waardevolle bijdrage te leveren en we zijn ervan overtuigd dat ze Dames 1 naar nog grotere hoogten zullen leiden.

Voor Heren 1 vermeldden we Bert Remmerswaal als hoodtrainer-coach al eerder. Nu kunnen we ook de komst van Floris Kuiper als assistent-trainer-coach aankondigen. Floris is een bekend gezicht in de hockeywereld en heeft de afgelopen zeven jaar als speler in de hoofdklasse gespeeld voor zowel Almere als Laren. Naast zijn rol bij Xenios Heren 1 blijft Floris actief als hoofdcoach bij JO18 van Amsterdam en bij de districtstrainingen van de KNHB. Zijn ervaring en expertise zullen een enorme meerwaarde zijn voor Heren 1. 
Bert en Floris zullen ook nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van de Xenios jeugd.

Tot slot zijn we blij dat zowel Giorgio Norbiato voor Heren 1 als Fleur Tresfon voor Dames 1 de managers rol blijven vervullen. 

We kijken uit naar een succesvol seizoen met deze sterke staf aan het roer en we hopen op jullie steun langs de lijn.


Op de foto met de klok mee: Bert Remmerswaal, Floris Kuiper, Keegan Kruger en Yannick Beekman. Allen geflankeerd door Rob van Vroenhoven (penningmeester, links) en Robert Das (voorzitter, rechts)