dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Algemeen Mei
12

Even voorstellen! Clubmanagers Lisa en Monique

Nieuws afbeelding
Sinds enige tijd zijn er nieuwe gezichten te zien achter onze bar. Lisa den Hollander en Monique Solleveld zijn de nieuwe clubmanagers. 

Lisa kwam voor het eerst op Xenios toen ze nog in de kinderwagen lag en komt uit een echte hockeyfamilie. Van haar zesde jaar tot en met vorig seizoen heeft ze zelf gehockeyd en daarnaast was ze 5 seizoenen trainer/coach. Lisa studeert HBO pedagogiek.

Monique heeft zelf geen hockey achtergrond maar kent Xenios via haar broer en nichtje. 
Ze studeerde HBO bedrijfskunde. Ze is een gepassioneerd kok en heeft haar eigen cateringbedrijf in Badhoevedorp. Monique verzorgt heerlijke trainersmaaltijden, teammaaltijden, lunches in het weekend en team-bbq's. Verder heeft ze plannen voor lekkere bar-bites!

Lisa en Monique blijken een goed team te zijn dat zich met veel girlpower, trots en passie inzet voor onze prachtige club. 
Mail hen met al jullie catering- en clubhuis vragen of idee├źn op [email protected].

Voor de zondagen zoeken zij versterking! 
Ben jij minimaal 16 jaar en ben je beschikbaar op zondagen van 16 tot 20 uur? Neem dan contact op via het bovenstaande mailadres of stuur een appje naar Lisa via 06-36548276.