B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Wirtz
Elize Edens
Silvester Draaijer
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
Feb
16

Veldwedstrijden ingepland in app

Terwijl buiten de storm raast kunnen we melden dat alle veldhockeywedstrijden voor de komende periode in de Xenios app en op de website te vinden zijn.
Veel plezier en succes met de voorbereidingen voor het nieuwe buitenseizoen!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
14

Actie tot 1 maart 2020!

Heb jij nog niet het nieuwe Osaka Xenios tenue? Je hebt nog tot 1 maart 2020 om het volledige tenue met de actiekorting van €15,— aan te schaffen. Ga dus snel langs bij Sport 2000 Haverhals!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
11

Xenios zaalkampioenen!

Het zaalseizoen zit er op en dit zijn onze kampioenen! 
We zijn trots op jullie! Ze zullen allen worden gehuldigd op Super Sunday, 22 maart. 
Met de klok mee vanaf linksboven; JC4, MA1, MD6, Dames 2, MC4, MB12, MB2, JD1. 
Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
10

Veldwedstrijden ingepland in app

Terwijl buiten de storm na raast kunnen we melden dat alle veldhockeywedstrijden voor de komende periode in de Xenios app en op de website te vinden zijn.
Veel plezier en succes met de voorbereidingen voor het nieuwe buitenseizoen!

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
6

Kom jij de selectiecommissie versterken?

Per direct zoeken wij, 2 personen ter versterking van de selectiecommissie voor de junioren.

Waar zijn we naar op zoek?
Heb je een zoon of dochter die speelt in de ABCDE of F; Heb je een zoon of dochter die in een breedte of in een selectie team speelt; Ben jij een ouder die betrokken is bij het hockeyspel van zijn of haar zoon of dochter; Heb jij een visie of mening over het selectiebeleid; En je helpt graag met de uitvoer en verfijning van het selectiebeleid van Xenios. Wat zijn de werkzaamheden?
Uitsturen en verwerken van de ouderbegeleider en trainerbeoordeling in december en m

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
5

Afscheid nemen bestaat niet? Nog enkele trainingen/wedstrijden aan de Ringvaartdijk

Een tegenvaller bij de oplevering van ons prachtige 5e waterveld op ons nieuwe complex aan de Sloterweg. Hierdoor moeten nog enkele trainingen aan de Ringvaartdijk gepland worden. De teams die dit betreft worden hierover door de trainingscoördinator per mail apart geïnformeerd. Zij ontvangen een goede instructie gericht op het bedienen van de verlichting, de sproeiers, het gebruik van toiletten en het schuilen bij slecht weer.

Ook zal er nog een enkele juniorenwedstrijd op zaterdag aan de Ringvaartdijk gespeeld worden. Check dus goed op welke locatie jouw wedstrijd gepland staat.

De wedstrijden voor onze jongste jeugd worden overigens allen gepland op

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
4

Marc de Moor verlaat Xenios na dit seizoen

Marc de Moor, hoofdcoach van Xenios Heren 1, neemt na dit seizoen afscheid van de Amsterdamse overgangsklasser.  Onder zijn leiding promoveerde Xenios twee jaar geleden naar de overgangsklasse. Waar het team zich vorig seizoen succesvol handhaafde in de middenmoot, gaat het zich na de winterstop, gezien de huidige positie op de ranglijst, nadrukkelijk mengen in de strijd om het kampioenschap .

"Met Marc hebben we de afgelopen jaren een H1-coach gehad die het hockeyniveau op Xenios verder omhoog heeft gebracht. Direct in het eerste jaar was er succes met de promotie van H1 naar de overgangsklasse, waar het team zich zowel afgelopen seizoen als dit seizoen goed

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
31

Klusteam aan het werk

Terwijl de meesten leden nog hun laatste zaalwedstrijden spelen is het team accommodatiezaken onder bezielend enthousiasme van M’barek en Jan al weken druk bezig ons nieuwe complex klaar te maken voor het komende buitenseizoen. De parasols zijn stevig verankerd in de grond en ook de fietsenstalling heeft een wat natuurlijker aanblik gekregen. Verder tal van kleine en grote klussen op en rondom Herenmarkt.

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jan
29

Stef Hehemann voorlopig bestuurslid HTZ jeugd

Na het vertrek van Martijn Hassink als bestuurslid hockeytechnische zaken jeugd, heeft het bestuur besloten voorlopig de portefeuille hockeytechnische zaken onder te brengen bij Stef Hehemann, bestuurslid communicatie. Stef zal beide portefeuilles tot nader order combineren.
De afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd tussen de voorzitters van HTZ jeugd, HTZ senioren, de technisch directeur en het bestuur. Deze gesprekken geven alle vertrouwen voor een goede, succesvolle samenwerking.

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jan
17

Martijn Hassink legt bestuursfunctie neer

Martijn Hassink, bestuurslid hockeytechnische zaken jeugd, heeft besloten zijn werk als bestuurslid en lid van de selectiecommissie jeugd neer te leggen. Hij heeft de afgelopen jaren veel werk geleverd om het zogenaamde hockeyhuis van Xenios tot een succes te maken. Een hockeytechnische organisatie waar de club nu de vruchten van plukt.
De afgelopen tijd is veel te doen over selectiebeleid op hockeyclubs. De Nederlandse hockeybond KNHB kwam met de uitgangspunten  6x vooruit in hockey . Daarin ging het onder andere over het nut van selectietrainingen in de jeugd wat ook in diverse media  onderwerp  van gesprek is geweest. Mede onder invloed hiervan is ook bin

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
9

Let op, gladde betontegels!

Op ons nieuwe hockeycomplex liggen grijze betontegels naast en rondom de velden, alsook tussen de dugouts. Bij neerslag of bij het sproeien van de velden worden deze zeer glad. Houd hier ajb rekening mee bij het gebruik (als toeschouwer of speler) van ons complex. 
Waarschuw ook (je) kinderen en tegenstanders voor deze gladde tegels.
Xenios heeft deze hinderlijke gladheid gemeld bij de gemeente en die zoeken naar een oplossing.Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
7

Inschrijven jeugdleden

Inschrijven voor seizoen 2020-2021 is weer mogelijk.  Uw kind moet dan wel vóór 1 oktober 2020 6 jaar oud zijn - dus geboren zijn voor 1 oktober 2014. (Aanmeldingen voor 1 januari en van kinderen die geen 6 jaar zijn op 1 oktober 2020 kunnen niet in behandeling worden genomen.)
Het inschrijfformulier en informatie over het lidmaatschap is te te vinden onder Lidmaatschap/aanmelden. Wil je je direct inschrijven dan kan dat ook via de button "lid worden?"

Nieuws afbeelding
Jeugd
Jan
5

Opbrengst Grote Clubactie bekend!

Beste allemaal!
Met veel vreugde mag ik aan jullie de opbrengst van De Grote Clubactie bekend maken. Er is netto in totaal €5.925,60 opgehaald! En dat allemaal door de inzet van onze jeugdleden die dit resultaat hebben kunnen behalen. We zijn zeer trots op deze jeugdleden, de trainers en ouderbegeleiders voor het ondersteunen en begeleiden van dit proces.

Dit bedrag wordt geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie voor het nieuwe clubhuis! Een mooi doel voor ons Xenios!

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd geworden naar de prijzen… Daar moeten jullie nog even op wachten! In de loop van januari vertellen we daar meer over!

Me

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
9

Introductie toernooicommissie

Een nieuwe locatie, 4 prachtige watervelden, een 5 e  waterveld in aanleg én een nieuw te bouwen clubhuis in het vooruitzicht. Wat hebben we nog meer nodig om naast de huidige trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten ook andere evenementen zoals externe toernooien te organiseren? Juist, een commissie die hiermee aan de slag gaat EN natuurlijk een eerste project.

Wij zijn …
… Brigitte Beringer, Marco Griffioen, Steffie Veen en Evert van Heeringen. Samen vormen wij het komende jaar de toernooicommissie van Xenios. In samenwerking en overleg met:
· de doelgroep van een te organiseren toernooi,
· het Xenios bestuur en andere commis

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
2

Zaalhockey bij Xenios én presentatie met video

20 november was de presentatie van de zaalcommissie over het zaalhockeyseizoen 2019-2020. Je kan hier de presentatie inzien.
Verder: Alles wat je wilde weten over zaalhockey en de (gewijzigde) regels vind je nu in de handige presentatie die de arbitragecommissie onlangs in ons clubhuis gaf. Zeker niet alleen voor scheidsrechters, maar voor iedereen die wil weten hoe het zit met: wat is hoog, flats of slag, liggend spelen, in het blok spelen, de tijdsduur, de wissel en wat is nieuw. Bekijk  hier  de presentatie inclusief filmpjes. Of bekijk alle filmpjes met spelsituaties en uitleg  hier .
Als bijlage tref je het zaalreglement aan. Alle sp

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
17

Sluit het buitenseizoen af met een wintergourmet met je team!

Op Herenmarkt kan je nu met je team gourmetten. Een aangeklede gourmet met 3 soorten vlees, kaas, frietjes, brood, komkommer, tomaat en saus. Kosten kids: € 7,50; volwassenen €10. Reserveer of meer info via [email protected]

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
13

Trimhockey: elke maandagavond, doe je een keer mee?

Maandagavond werd de reguliere trimhockeytraining ingeruild voor een onvervalst potje lichtblauw, onder coaching van Mathilde, tegen donkerblauw, onder coaching van Frederique. Het werd een spannende wedstrijd! Volgende week weer een "gewone" trimhockeytraining.
Ooit gehockeyd en krijg je zin in hockey bij het zien van deze beelden of wil je het wel eens proberen omdat je zoon of dochter hockeyt?
Kom dan eens kijken of doe vrijblijvend 1 of 2x mee! Elke maandagavond staan  we op waterveld KG14 van Sportpark Sloten van 20.30 - 22.00 met onze vaste toptrainers uit Xenios Dames 1: Frederique en Mathilde.


Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
29

Het complete nieuwe Osaka Xenios hockeytenue is vanaf nu verkrijgbaar bij Sport2000 Haverhals!

Nadat eerder de nieuwe Osaka Xenios sokken en het nieuwe Osaka Xenios thuisshirt beschikbaar kwamen zijn nu ook de nieuwe Osaka Xenios broekjes en rokjes door onze nieuwe kledingleverancier OSAKA geleverd bij Sport2000 Haverhals.

Nog even de acties en mogelijkheden op een rij:


Actie nieuw Osaka Xenios wedstrijdtenue (individueel): geldig tot 1 maart 2020
Bij aankoop van een compleet wedstrijdtenue (sokken, shirt, broekje of rokje), krijg je € 15,- korting.

Heb je al eerder Osaka Xenios sokken en Osaka Xenios thuisshirt gekocht en ga je nu het Osaka Xenios broekje of rokje kopen? Neem dan de aankoopbonnen mee om de kor

Nieuws afbeelding