dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Senioren Mei
4

Nieuwe Hoofdcoach Xenios Heren 1 Seizoen 2024/2025

Nieuws afbeelding

Beste Xenioten,

Het is met groot enthousiasme dat wij de nieuwste aanwinst voor onze Xenios-familie aankondigen: Bert Remmerswaal als de kersverse hoofdcoach van Heren 1 voor het komende seizoen!

Bert is geen onbekende voor Xenios. Enkele van jullie kennen hem al van zijn trainingen met Heren 1 en de geweldige combi trainingen die hij afgelopen seizoen voor enkele van onze jeugd teams heeft gedaan. Zijn passie voor hockey heeft hij ontwikkeld tijdens zijn carrière als coach van jeugdteams bij Hoorn, Alkmaar, Pinoke en Amsterdam. Bovendien heeft Bert sinds 2016 de hele wereld over gereisd voor de SportWays kampen, waar hij zijn kennis en ervaring heeft gedeeld met hockeyliefhebbers van over de hele wereld.

Sinds 2017 heeft Bert zijn stempel gedrukt op de Nederlandse hoofdklasse, eerst als assistent bij de heren van Almere en de laatste 4 seizoenen bij de dames van SCHC. Zijn bijdrage heeft geleid tot opmerkelijke prestaties van beide teams, en we zijn ervan overtuigd dat hij hetzelfde succes zal brengen naar Xenios Heren 1.

Met zijn indrukwekkende achtergrond en schat aan ervaring staat Bert klaar om ons Heren 1-team naar nieuwe hoogten te leiden. Samen met de nieuw te werven assistent zal hij daarnaast de jeugd van Xenios bijstaan, en het hockeyplezier bij onze mooie club verder doorontwikkelen.

Met Bert aan het roer kijken wij, samen met de spelers van Heren 1, vol vertrouwen uit naar een nieuw en prachtig seizoen.

Met Sportieve groet,

Percy Stam & Oscar Tresfon HTZ Senioren