dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Sponsoring Apr
17

Hoofdsponsors gezocht!

Nieuws afbeelding

Word jij onze held op het veld?

Bij Xenios draait alles om passie, teamgeest en ambitie. Als trouwe leden & supporters weten jullie als geen ander hoe belangrijk het is om onze club te ondersteunen en te laten groeien. De sponsorcommissie heeft jullie hulp nodig om twee nieuwe hoofdsponsors aan te trekken en onze club naar nieuwe hoogten te tillen. Doe mee aan onze "Member Get Sponsor" actie!


Hoe werkt het? 

- Breng een nieuwe hoofdsponsor aan voor Xenios.

- Als jouw hoofdsponsor zich aanmeldt en akkoord gaat, ontvang jij als beloning een jaar gratis lidmaatschap voor het hele gezin of een bartegoed van €1.000!

- Heb je een potentiële sponsor in gedachten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons via [email protected] of met Tom Foolen via 06 23 68 28 90. Of benader een ander commissielid: Paul van Dam, Marcel Foreman, Arnold Terpstra, Ceciel Schwartzenberg.


Mocht het hoofdsponsorschap niet passen bij het bedrijf wat je op het oog hebt, dan zijn er bij Xenios ook andere mogelijkheden, zoals veldsponsoring en clubsponsoring. Ook daarvoor krijgen we graag al jullie tips en ideeën. Op de website staan alle mogelijkheden beschreven, klik hier.


Enkele redenen waarom Xenios een fantastische club is voor sponsoren:

- Een grote en hechte gemeenschap van hockeyers & supporters, woonachtig in de directe omgeving;

- Toeschouwers en tegenstanders uit een grotere regio;

- 7 dagen per week drukte: door de week trainingen in de middag en avond, op beide weekenddagen wedstrijden op top- en recreatief niveau met veel publiek;

- Een warme en gezellige sfeer op en naast het veld en in het clubhuis.