dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Evenementen
Mei
24

Familietoernooi 16 juni: inschrijven & FOOD-UPDATE

Update
Toernooi-deelnemers kunnen een DIY-lunch-box voor 4 personen á 20,- bestellen. Mail uiterlijk 1 juni voor de inhoud, bestel-, betaal- en ophaalinstructies naar [email protected].
Voor toernooi deelnemers en bezoekers is er vanaf 15:00 een foodtruck met drie BBQ-maaltijden:  Volwassenen: Hamburger - maiskolf - friet voor 12,50 Volwassenen: Vega-burger - maiskolf - friet voor 12,50 Kids: kipsaté - friet voor 8,00 De friet is zelf gesneden en sauzen zijn gratis. Food-vouchers zijn op de dag zelf te koop bij de bar (pin-only).

Zondag 16 juni sluiten we de Lustr

Nieuws afbeelding
Evenementen
Mei
23

Bar specials om te delen vanaf 24 mei!

Clubmanager Monique heeft wat lekkers voor ons bedacht!
Vanaf 24 mei tot en met 14 juni kun je op vrijdag, zaterdag en zondag de volgende bar-specials voor 6,50 per plankje bestellen. Heerlijk om te delen!
- Borrelplankje: met ossenworst, verschillende kazen, augurkjes, olijven en crackertjes - Loaded nachos: met gehakt, tomatensaus, zwarte bonen, Pico de Gallo, guacamole en zure room - Flammkuchen: met pesto, spek, rode ui, champignons en kaas - Flammkuchen vega: met pesto, cherrytomaatjes, rode ui, kaas en rucola Bij grote aantallen (bv voor een heel team), graag contact opnemen via clubmanager@xenios-amsterdam.

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Mei
22

Sport 2000 Haverhals, Osaka en Xenios tekenen zesjarig contract

Al begin dit seizoen hebben we met trots onze sponsor- en kleding-samenwerking met Sport 2000 Haverhals en Osaka met zes seizoenen verlengd.  Naast een verbetering van de beschikbare kleding en materialen budgetten, geeft een langere overeenkomst meer stabiliteit voor Xenios als club. 
Inmiddels hebben we uit dit budget - zoals al duidelijk zichtbaar is langs de velden -  al onze trainers (ruim 100!) uitgerust met mooie trainersjassen met een exclusief trainers Xenios/Osaka logo. 
Wij willen Sport 2000 Haverhals en Osaka danken voor het vertrouwen in Xenios en kijken uit naar een lange en positieve samenwerking.
Ga voor je

Nieuws afbeelding
Evenementen
Mei
21

Xenios Open Air: 9 Juni - Het Ultieme Lustrum TD Spektakel!

Bij de TD wordt al snel gedacht aan de dames van DJ6. 
Met maar liefst drie vertegenwoordigers van DJ6 in de lustrumcommissie, kunnen jullie een te gekke Lustrum TD verwachten. Voor één dag wordt Xenios tot een echt festivalterrein getransformeerd, een evenement dat je absoluut niet wilt missen. Noteer deze dag alvast in je agenda en blijf op de hoogte voor meer informatie.

Nieuws afbeelding
Senioren
Mei
18

Staf Dames 1 en Heren 1 seizoen '24/'25 compleet

Voor Dames 1 zetten we de sterke lijn van afgelopen seizoen voort met Yannick Beekman als hoofdtrainer-coach en Keegan Kruger als assistent-trainer-coach. Beide trainers hebben bewezen een waardevolle bijdrage te leveren en we zijn ervan overtuigd dat ze Dames 1 naar nog grotere hoogten zullen leiden.
Voor Heren 1 vermeldden we Bert Remmerswaal als hoodtrainer-coach al eerder. Nu kunnen we ook de komst van Floris Kuiper als assistent-trainer-coach aankondigen. Floris is een bekend gezicht in de hockeywereld en heeft de afgelopen zeven jaar als speler in de hoofdklasse gespeeld voor zowel Almere als Laren. Naast zijn rol bij Xenios Heren 1 blijft Floris a

Nieuws afbeelding
Evenementen
Mei
17

7 juni: smullen voor JJ ouders

Tijdens de Lustrum Funmiddag voor de Jongste Jeugd teams op 7 juni (zie nieuwsbericht van 10 mei) denkt ons barteam ook aan hun ouders. Om de kids lekker en ongestoord te laten swingen in de minidisco, is er een Italiaanse avond voor de ouders: keuze uit lasagne en pizza.   In verband met de voorbereiding uiterlijk woensdag 29 mei bestelling doorgeven via deze link. Het is mogelijk om voor meerdere mensen (bv per team) te bestellen, maar let er ajb op dat je de bestelling niet dubbel doorgeeft.
Afrekenen kan bij de bar. Tijdens de lustrumfeesten zullen we werken met food tickets en drank muntjes.

Nieuws afbeelding
Jeugd
Mei
16

Sofie Derksen in U15 Centraal

Sofie Derksen (MO16-1) is geselecteerd voor U15 Centraal. Op de OOD tijdens Koningsdag won Sofie met U15 Noord-West twee keer, en mocht als één van de weinige speelsters doorstromen naar U15 Centraal.
U15 Centraal versloeg op Hemelvaartsdag Duitsland met 4-1. Ook haar teamgenoot Liv Echteld speelt sinds november 2023 in U15 Centraal.
Super goed gedaan dames! Xenios is heel trots op jullie!

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Mei
15

Hotel Restaurant Herbergh te Badhoevedorp nieuwe sponsor

Xenios verwelkomt Hotel Restaurant Herbergh -gelegen aan de Sloterweg/hoek Schipholweg, Badhoevedorp- als sponsor.
 
De Herbergh is een gezellig en knus hotel met een uitstekende Brasserie La Bouche, waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of gewoon gezellig een drankje of een feestje kunt vieren. 


De brasserie is geopend voor lunch en diner "a la carte" van maandag tot en met zaterdag van 12:00-22:00 uur. Kijk en reserveer via de website https://www.herbergh.nl/restaurant of bel ze even via 020 6592600.
Nieuws afbeelding
Senioren
Mei
14

Open trainingen Dames 1

Voor komend seizoen is Xenios Dames 1, ook volgend jaar uitkomend in de overgangsklasse, op zoek naar versterking die het team verder kunnen helpen naar de top.
Xenios D1 traint de komende weken op de volgende data (onder voorbehoud):
Dinsdag 21 mei 19:00 Donderdag 23 mei 20:00 Dinsdag 28 mei 19:00 Donderdag 30 mei 20:00 Zondag 2 juni 12:45 Dinsdag 4 juni 19:00 Donderdag 6 juni 20:00 Zondag 9 juni 12:45 Dinsdag 11 juni 19:00 Donderdag 13 juni 20:00
Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Neem contact op met coach Yannick Beekman,  @yannickbeekman (06-11724631).

Nieuws afbeelding
Jeugd
Mei
14

Betrokken hockeyouders gezocht voor '24/'25

Voor aankomend seizoen zijn we al druk bezig met de staff voor de jeugdteams, maar het aantal beschikbare jeugdtrainers en –coaches loopt helaas nog steeds terug. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren bij de breedteteams (O12-O18) al heel vaak een beroep op ouders moeten doen voor de coaching van het team op zaterdag. Ook bij de Jongste Jeugd komt dit steeds vaker voor, omdat de jeugdcoaches van deze teampjes zelf ook op zaterdag spelen en deze wedstrijden regelmatig overlappen. We verwachten dat dit de komende seizoenen niet anders zal zijn en hebben daarom jullie hulp nodig, en wij willen jullie daarbij ondersteunen. 
1. We zijn op zoek naar enthousiaste ouders van speler

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
12

Even voorstellen! Clubmanagers Lisa en Monique

Sinds enige tijd zijn er nieuwe gezichten te zien achter onze bar. Lisa den Hollander en Monique Solleveld zijn de nieuwe clubmanagers. 
Lisa kwam voor het eerst op Xenios toen ze nog in de kinderwagen lag en komt uit een echte hockeyfamilie. Van haar zesde jaar tot en met vorig seizoen heeft ze zelf gehockeyd en daarnaast was ze 5 seizoenen trainer/coach. Lisa studeert HBO pedagogiek.
Monique heeft zelf geen hockey achtergrond maar kent Xenios via haar broer en nichtje.  Ze studeerde HBO bedrijfskunde. Ze is een gepassioneerd kok en heeft haar eigen cateringbedrijf in Badhoevedorp. Monique verzorgt heerlijke trainersmaaltijden, teammaaltijden, lunches in h

Nieuws afbeelding
Algemeen
Mei
11

Sandra Boele: Local Hero op hockey.nl

In de rubriek *Local Hero* deelt hockey.nl het inspirerende verhaal van clubhelden.  Nu is het de beurt aan Sandra Boele, vrijwilligster bij Xenios, die is genomineerd door diverse trainers van onze club!
Lees het hier

Nieuws afbeelding
Evenementen
Mei
10

Lustrum Funmiddag voor onze Jongste Jeugd

Ook voor onze jongste jeugd van O7 tot en met O10 is er een leuke lustrumactiviteit.
In plaats van de laatste training van dit seizoen, is er op vrijdag 7 juni een Lustrum Funmiddag. Alle spelers worden verwacht van 16.45 tot 20 uur. Jullie eigen trainers zijn er ook bij.
Eerst zijn er allerlei gave spelletjes met medewerking van Game Intelligence, Karel Klaver, Sportways en Osaka. Stick, bitje, scheenbeschermers mee dus! Daarna is er een lekker broodje knakworst (ook vega) en limonade. En we sluiten de avond af met een mini disco waar ouders niet bij mogen zijn! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Hart Delicious, De Juffies en Kidsociety.
Kun j

Nieuws afbeelding
Senioren
Mei
4

Nieuwe Hoofdcoach Xenios Heren 1 Seizoen 2024/2025

Beste Xenioten,

Het is met groot enthousiasme dat wij de nieuwste aanwinst voor onze Xenios-familie aankondigen: Bert Remmerswaal als de kersverse hoofdcoach van Heren 1 voor het komende seizoen!


Bert is geen onbekende voor Xenios. Enkele van jullie kennen hem al van zijn trainingen met Heren 1 en de geweldige combi trainingen die hij afgelopen seizoen voor enkele van onze jeugd teams heeft gedaan. Zijn passie voor hockey heeft hij ontwikkeld tijdens zijn carrière als coach van jeugdteams bij Hoorn, Alkmaar, Pinoke en Amsterdam. Bovendien heeft Bert sinds 2016 de hele wereld over gereisd voor de SportWays kampen, waar hij zijn kennis en ervaring h

Nieuws afbeelding
Evenementen
Apr
27

Lustrum AB-diner

De kaartverkoop voor het Lustrum AB diner is live! Alle O16 en O18 spelers zijn welkom!
Speciaal voor de gelegenheid halen we de tafels naar buiten en serveren we het diner op het hockeyveld. 
Kom samen met ons het seizoen afsluiten met je team en laat je lekker in de watten leggen met drie gangen, inclusief drankjes. Bij zijn = meemaken!!  Kaartjes koop je via deze link.

Nieuws afbeelding
Evenementen
Apr
24

De Xenios Legacy Pubquiz

Willem Sanders heeft vanwege het dertiende lustrum een hele speciale pubquiz voor ons in petto. In deze editie alleen maar vragen met een link naar onze club: De Xenios Legacy Pubquiz.
Natuurlijk is het handig als je hier dan al jaren rondloopt, maar hij belooft dat het ook voor nieuwe leden leuk wordt. Zoals hij zelf aangeeft: "Voor elke Xenioot is de kans op winst best groot!"
Dus: noteer de datum - vrijdag 14 juni om 20 uur, verzamel een team van maximaal vijf mensen (18+), verzin je teamnaam en reserveer je plek via een mailtje aan Willem: [email protected]

Nieuws afbeelding
Jeugd
Apr
22

Geslaagde Hockey Fun Dagen Jeugd

Afgelopen 2 vrijdagen was het gezellig druk bij Xenios; er waren ongeveer 25 kids naar de open Hockey Fun Middagen gekomen!
 
Vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes, kids van school en uit de buurt, het was super gezellig.
 
Er was zon, regen en wind, iedereen deed super enthousiast mee aan de oefeningen en leuke spelletjes op het veld.
 
De ouders keken toe vanaf de zijlijn of vanuit het clubhuis.
 
Kon jij dit keer niet, of ken je nog iemand die graag kennis wil komen maken met hockey en onze club, mail dan snel naar proefles@xenios-ams

Nieuws afbeelding
Evenementen
Apr
20

Summer Chique lustrum feest

De lustrumcommissie nodigt alle senioren en ouders van junioren uit voor een groot feest.
Klaar voor een geweldige avond vol plezier en dans? Kom dan naar ons Summer Chique lustrum feest! Trek je beste zomerse outfit aan en dans de hele nacht weg op muziek van de Chique de Friemel band. Kaarten: 13,- pp.
Koop snel hier je kaarten voor een onvergetelijke avond. Mis het niet!

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Apr
17

Hoofdsponsors gezocht!

Word jij onze held op het veld?
Bij Xenios draait alles om passie, teamgeest en ambitie. Als trouwe leden & supporters weten jullie als geen ander hoe belangrijk het is om onze club te ondersteunen en te laten groeien. De sponsorcommissie heeft jullie hulp nodig om twee nieuwe hoofdsponsors aan te trekken en onze club naar nieuwe hoogten te tillen. Doe mee aan onze "Member Get Sponsor" actie!


Hoe werkt het? 
- Breng een nieuwe hoofdsponsor aan voor Xenios.
- Als jouw hoofdsponsor zich aanmeldt en akkoord gaat, ontvang jij als beloning een jaar gratis lidmaatschap voor het hele gezin of een bartegoed van €1.000!
- He

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
16

Opleiding voor toptrainers

Afgelopen zaterdag vond de derde bijeenkomst van de opleiding Ontwikkelen en Presteren met Plezier, gegeven door YAAP Sportpsychologen, op het programma voor onze toptrainers! Na twee eerdere bijeenkomsten in maart die stilstonden bij talentherkenning en de groeimindset, werd deze keer ingezoomd op de -ook bij Xenios- enorm belangrijke factor PLEZIER in presteren. Verschillende bronnen van plezier werden besproken, waaronder ontwikkeling, verbinding en uitdaging. Factoren die wij in de Xenios jeugdopleiding erg belangrijk vinden. 
In mei staat nog 1 cursusdag op het programma.  We zijn blij onze toptrainers deze opleiding aan te kunnen bieden, en wensen ze nog een mo

Nieuws afbeelding
Algemeen
Apr
12

Opzeggen uiterlijk 30 april

We zien je niet graag gaan natuurlijk, maar als je na dit seizoen stopt, dan moet je uiterlijk 30 april schriftelijk opzeggen. Opzeggen na 30 april betekent dat je contributie verschuldigd bent voor het komende seizoen.
Opzeggen kan alleen door het formulier op de website bij MIJN XENIOS in te vullen. Het opzegformulier werkt alleen op een computer, niet op een smartphone of tablet.
Voor meer informatie zie Opzeggen op de website.

Nieuws afbeelding
Sponsoring
Apr
11

Sponsorborrel op Super Sunday 21 april

Xenios bestaat niet alleen dankzij leden en vrijwilligers, ook onze sponsors zijn erg belangrijk voor onze club.
Daarom nodigt de sponsorcommissie alle sponsors uit voor de Super Sunday op 21 april. Op een Super Sunday spelen veel seniorenteams thuis waaronder in elk geval Dames 1 en Heren 1.  Aansluitend is er een traditionele hockey Thé Dansant: een gezellig feestje waarbij de thee niet al te letterlijk moet worden genomen...
De sponsors kunnen onder het genot van een hapje en een drankje vanuit onze Xenios Skybox het hoofdveld en alle andere velden overzien.
Programma: 12:45 Dames 1 - Rosmalen D1 14:45 Heren 1 - Voordaan H1 Aansluitend TD

Nieuws afbeelding
Evenementen
Apr
3

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

Over 65 dagen start de lustrum feestweek ter ere van onze 65ste verjaardag! Tellen jullie mee af naar 0? De commissie heeft een prachtig programma voor ons in petto. Zorg dat je niks mist!

Nieuws afbeelding
Jeugd
Apr
2

Spelers enquête voor O14-O18 teams van volgend seizoen

Bij Xenios vinden we het belangrijk dat onze oudere jeugdleden zelf meedenken over hoe of met wie ze willen hockeyen in het volgende seizoen. Wil jij op jouw hoogst haalbare niveau hockeyen? Of kies je ervoor om met een paar vrienden of vriendinnen in een team te zitten?
Er is weer een spelers enquête voor alle spelers die aankomend seizoen in een O14, O16 of O18 team spelen. Dus bedenk wat jij wil, of praat erover met teamgenoten en je ouders en vul de enquête* in vóór 26 april! Klik hier!
De teamindeling commissie en technische staf gaan vervolgens aan de slag en hopen zoveel mogelijk van jullie wensen te vervullen. 
Wil je meer weten ov

Nieuws afbeelding
Jeugd
Maa
28

Yannick Beekman wordt nieuwe TM meisjeslijn

Eerder deze maand schreven we over de nieuwe hockeytechnische structuur van Xenios. Nu kunnen we bekend maken dat Yannick Beekman als de nieuwe Technisch Manager voor de meisjeslijn van Xenios is benoemd. Yannick brengt een schat aan ervaring mee als trainer en coach in het meisjes- en dameshockey. Zijn huidige rol als hoofd trainer/coach van Dames 1 geeft hem de perfecte achtergrond om onze meisjeslijn naar nieuwe hoogten te brengen.
Samen met Marloes van Meeteren, die verantwoordelijk zal zijn voor de jongenslijn, gaat Yannick zich richten op het doorontwikkelen van onze trainer/coaches om zo het hockey plezier voor zowel prestatie, opleidings- en breedte teams verder te vergr

Nieuws afbeelding
Senioren
Maa
26

28 tot 30 juni: veteranen toernooi op Xenios

Op 28/29/30 juni kunnen nationale en internationale teams deelnemen aan een veteranen hockeytoernooi op onze club.   Zowel heren- als damesteams in de categorieën 30+ en 45+ van clubs uit onze regio en van daarbuiten zijn van harte welkom. Kijk op aiht.nl voor meer informatie en voor inschrijving.

Nieuws afbeelding