dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Jeugd Maa
28

Yannick Beekman wordt nieuwe TM meisjeslijn

Nieuws afbeelding
Eerder deze maand schreven we over de nieuwe hockeytechnische structuur van Xenios. Nu kunnen we bekend maken dat Yannick Beekman als de nieuwe Technisch Manager voor de meisjeslijn van Xenios is benoemd. Yannick brengt een schat aan ervaring mee als trainer en coach in het meisjes- en dameshockey. Zijn huidige rol als hoofd trainer/coach van Dames 1 geeft hem de perfecte achtergrond om onze meisjeslijn naar nieuwe hoogten te brengen.

Samen met Marloes van Meeteren, die verantwoordelijk zal zijn voor de jongenslijn, gaat Yannick zich richten op het doorontwikkelen van onze trainer/coaches om zo het hockey plezier voor zowel prestatie, opleidings- en breedte teams verder te vergroten.
Als een echte Xenioot begrijpt Yannick het belang van een hechte trainersgemeenschap als geen ander. Hij zal zich met Marloes inzetten om een omgeving te creëren waarin trainers elkaar kunnen ondersteunen, adviseren en samen van elkaars wedstrijden kunnen genieten. Het gaat niet alleen om hockey op technisch vlak, maar ook om gezelligheid, waarbij bitterballen en drankjes zeker niet zullen ontbreken.

We nodigen jullie allemaal uit om Yannick en Marloes alvast te feliciteren met hun nieuwe rollen als Technisch Managers voor het seizoen 2024/2025. We kijken uit naar een succesvol en plezierig nieuw seizoen voor alle Xenios-teams.

Evert van Heeringen – voorzitter HTZ junioren
Niels Breuker – bestuurslid HTZ junioren