dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Jeugd Maa
4

Trainers en trainer-coaches gezocht voor 2024/2025

Nieuws afbeelding
Xenios Amsterdam zoekt voor seizoen 2024/2025 nieuwe trainer-coaches voor zowel topjeugd als breedte.
 
Breng jij onze jeugd verder in hun ontwikkeling? Draag jij graag bij aan de doorstroming van onze eigen jeugd naar Heren 1 en Dames 1? Of ligt jouw kracht in het geven van leerzame trainingen aan teams waar hockey en gezelligheid beiden belangrijk zijn? 
 
Xenios heeft op dit moment ruim 1200 leden, een gloednieuw complex met 5 watervelden en prachtig clubhuis en ligt op 15 fietsminuten van het Vondelpark. Training geven bij Xenios betekent daarnaast onderdeel worden een hecht team van enthousiaste en ambitieuze trainers!

Veel van onze prestatieteams in de jeugd spelen op landelijk niveau, andere teams spelen hun competitie in de regio. Onze ambitie is om met onze eerste jeugdteams op het hoogste of een-na-hoogste niveau te spelen. Daarnaast vinden we het belangrijk om met de juiste individuele begeleiding spelers op te leiden richting onze vlaggenschepen, Heren 1 en Dames 1.
 
We leiden ook onze eigen trainers op vanaf O16. Zo wordt de jongste jeugd door eigen O16- en O18-spelers getraind.
 
Al onze trainers worden begeleid door ons technisch kader, bestaande uit een technisch directeur (Tomek Kotulski), technisch manager (Marloes van Meeteren), breedte-coördinatoren (Sam Koot en Stanja van Kerkwijk) en jongste jeugd-coördinator (Tim Sickmann).
 
We komen graag met je in gesprek om een passend team voor je te vinden. Dit kan als trainer-coach voor een van onze prestatie- of opleidingsteams zijn, maar het kan ook als trainer voor 1 of meerdere breedteteams bij zowel jeugd als senioren, of een combinatie hiervan.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Marloes van Meeteren; 06-21640105 of [email protected].