dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Algemeen Okt
17

We doen weer mee aan de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding
De landelijke Grote Clubactie is al van start gegaan, en Xenios doet ook weer mee; met een beetje vertraging vanwege tekort aan vrijwilligers. 
De lotenboekjes worden deze week bij de trainingen aan alle O8 tm O12 spelers uitgedeeld.

Vorig jaar is ruim €8.000,- opgehaald voor een panna-hockeyveldje. Dit zullen we samen met de gemeente in 2024 realiseren.
Ook voor dit jaar hebben we een mooi spaardoel bedacht: een Hockey 5's boarding setDaarvoor hopen we € 7.000,- bij elkaar te brengen! 
Hockey 5's is het wereldwijd opkomende hockey concept en mogelijk toekomstige olympische discipline. Klik hier voor een filmpje.

Hoe werkt het? 
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% = € 2,40 naar onze clubkas! Met het verkoopboekje kunnen loten verkocht worden aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ook kan nog steeds met pen een lot worden gekocht maar online is wel veel makkelijker voor onze administratie. 
Met de aankoop van loten maakt de koper kans op mooie prijzen die de Grote Clubactie ter beschikking stelt. Een hoofdprijs van € 100.000,-, twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq, of een reischeque van Corendon voor twee personen t.w.v. € 2.500,- en vele andere prijzen. Klik hier

Teamprijzen en individuele prijzen voor de verkopers
Alle deelnemende teams, van O8 tot en met O12, gaan op pad en verkopen zoveel mogelijk loten. Het team dat de meeste loten verkoopt, wint een tegoedbon t.w.v. € 200,- voor een teamuitje bij Lovers Canal Cruises in Amsterdam. Het tweede team wint een tegoedbon t.w.v. € 100,- van QuatreBeach in Badhoevedorp en het derde team wint een tegoedbon t.w.v. € 50,- voor overheerlijke ijsjes van de IJshoeve in Sloten. 

De 10 beste individuele verkopers winnen Sport2000 Haverhals cadeaubonnen: 
1e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 100,- 
2e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 75,- 
3e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 50,- 
4e t/m 10e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 25,- 
Vanuit de Grote Clubactie zijn er ook mooie prijzen te winnen. 
 
Heb je een vraag? Mail naar [email protected]

We wensen jullie heel veel succes met verkopen!
 
Xenios Actiecomité Grote Clubactie