dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Senioren Sep
24

Prachtig artikel over Jan van den Berg op hockey.nl

Nieuws afbeelding

"Hij is niet zomaar een ervaren hockeyer. Noem hem gerust een super-routinier." Zo begint het spraakmakende artikel op Hockey.nl over Jan van den Berg van Saparoea, onze levende legende op het veld. Met maar liefst zestien seizoenen als vaste waarde in Heren 1 heeft hij niet alleen zijn naam gevestigd, maar ook geschiedenis geschreven voor onze club.

Jan begon zijn indrukwekkende reis in de Derde Klasse, en heeft met toewijding en passie zijn ploeg naar ongekende hoogten gekeept. Dit seizoen, voor het eerst in de clubhistorie, speelt Jan met zijn team in de Promotie klasse; het op één na hoogste niveau van Nederland. Een mijlpaal die niet alleen Jan, maar ook heel Xenios met trots vervult.

Klik snel op de onderstaande link en lees het volledige artikel op Hockey.nl. Het is een must-read voor hockeyfans en voor iedereen die houdt van verhalen over doorzettingsvermogen, passie en succes!

Lees het artikel hier

Foto: hockeyfoto.nu