dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Jeugd Feb
2

Klaar voor extra training?

Nieuws afbeelding

TERUG OP XENIOS: EXTRA TRAININGSSESSIES VAN NATIONAL HOCKEY ACADEMY

Ben jij toe aan extra uitdaging? Dan zijn de trainingssessies van de National Hockey Academy iets voor jou. Ga 10 trainingen lang aan de slag met jouw skills en vlieg als een raket door de tweede seizoenshelft. Maak gebruik van die extra velduren, nog vóórdat de selecties beginnen! 

Het trainingsblok bestaat uit tien trainingssessies, en de eerste begint op 6 maart 2024. De sessies zijn wekelijks op woensdag van 17:30 uur tot 19:00 uur. Ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud zijn van harte welkom om aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Over National Hockey Academy

National Hockey Academy is een onafhankelijke hockeyschool, waar ambitieuze hockeyers extra hockeytraining kunnen volgen om hun ambities te bereiken. Al vanaf 2016 organiseert de hockeyschool trainingen op verschillende locaties in België en sinds 2018 is de school ook actief in Nederland. De focus ligt op het individueel verbeteren van ambitieuze hockeyspelers, zodat zij hun hockeypotentieel kunnen optimaliseren. Wil je meer lezen over National Hockey Academy? Ga dan naar hun website.