dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Algemeen Sep
13

Werkzaamheden op Sportpark Sloten

Nieuws afbeelding De gemeente is gestart met grootscheepse werkzaamheden op het sportpark.
In het carré van Xenios is vrijwel alles al vernieuwd, maar voor het omliggende terrein moet er nog veel gebeuren; vervanging van riolering, elektra en waterleidingen.

Tijdens deze werkzaamheden zullen ook onze fietsenstalling, de haag en verlichting tussen veld 3 en 4 worden aangelegd, en zal Herenmarkt worden gesloopt.
De gemeente streeft ernaar deze fase op 1 december af te ronden.

De komende tijd zal het af en toe behelpen zijn. 
Het asfalt van de rondweg is vanaf het einde van het park tot halverwege ons veld 2 al verwijderd, en de komende dagen is het voorste stuk tot aan de slagboom aan de beurt. 
De parkbeheerder en de aannemer zullen steeds proberen om alles zo goed en snel mogelijk weer begaanbaar te maken met rijplaten. Daardoor kunnen onze fietsers voorlopig nog steeds in de fietsenstalling en op de rondweg parkeren. Parkeer niet op de toegangsweg naar het clubhuis, anders kunnen de nooddiensten ons niet meer bereiken.

Parkeer je fiets of scooter ook niet op plekken die voor anderen overlast geven. Denk aan de golfers, voetballers, voetgangers en de bouwvakkers. 
En laat je fiets niet staan, want overdag is dit het werkterrein van de bouw.

Bezoekers met de auto kunnen gewoon parkeren achter het Velodrome en lopen zoals altijd. 

Uiteindelijk zullen alle wegen op het sportpark worden aangelegd met dezelfde klinkers die nu al rondom ons clubhuis liggen. Wat wordt het mooi!