dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Algemeen Aug
21

tweedehands kledingmarkt & sticks inzameling

Nieuws afbeelding
Op vrijdagmiddag 8 september van 16.00 tot 19.00 en zaterdagochtend 9 september van 9.00 tot 12.00, is er weer een markt voor tweedehands kleding op het terras van het clubhuis.

Wil je verkopen of doneren? Alle hockeykleding - Xenios tenue & trainingskleding -, schoenen en sticks etc. zijn welkom.
Breng ze vrijdagmiddag of zaterdagochtend vroeg naar de markt, elk item voorzien van een envelop met daarop de prijs, je naam en je telefoonnummer, of print een eigen QR-code voor de betaler.

Wil je kopen? Neem dan voldoende contant geld mee. Er is geen wisselgeld aanwezig.

Verkopers kunnen op 9 september uiterlijk om 12.00 uur hun gevulde envelop ophalen, of de niet-verkochte kleding. Alles wat dan niet is opgehaald gaat naar een goed doel.

Actie inzameling sticks
Je kan ook je stick doneren aan Xenios. Deze gebruiken wij dan bij open trainingen, of geven ze in bruikleen aan nieuwe spelers die komen kennismaken. Alle maten sticks zijn welkom. 
Geef ze af bij de markt, of zet ze op een ander tijdstip in de stick-ton in de hal.