dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Senioren Jun
28

Masters Xenios en veteranen Manzanares pakken titel

Nieuws afbeelding

Afgelopen weekend vond het International Veterans Tournament op Xenios plaats. Bij de vrouwen gingen onze eigen Masters er met de eerste prijs vandoor. Bij de mannen werd het een geheel Spaanse finale met Real Grupo de Cultura Covadonga uitGijón tegen Manzanares uit Madrid. Uiteindelijk wonnen de Madrilenen, na een intense wedstrijd, de finale met 4-2.

Op een zonovergoten complex was het zaterdag genieten van goed hockey en ontmoetingen tussen onbekenden maar ook oude vrienden. Xenios was zowel bij de mannen als de vrouwen vertegenwoordigd met eigen teams. De mannen van H30-2kregen al snel te maken met tegenslag in de vorm van twee ernstige blessures. Een gelegenheidsteam met de toepasselijke naam The Young Ones telde ook veel huidige en voormalige Xenioten.Mooi om iedereen te zien.

Het waren echter de Spanjaarden die de boventoon voerden.Real Grupo de Cultura de Covadonga denderde met drie overwinningen soeverein door de groep maar met de finale bleek het toernooi net een wedstrijd te lang te duren voor de club uit Asturië waarmee onze club een samenwerking heeft.

Manzanares was in de finale een maatje te groot en werd de terechte winnaar van dit zeer geslaagde toernooi.

Na de finale was er tijd voor een gezamenlijk drankje en bbq op het zonnige terras van onze club.

We danken de vrijwilligers voor hun inzet om deze dag tot een succes te maken en zien uit naar een vervolg volgend jaar!

Meer foto's op onze socials!