dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Senioren Mei
26

Een echte Xenioot als trainer-coach bij Xenios dames 1

Nieuws afbeelding
Onze club heeft Yannick Beekman, na drie succesvolle jaren als assistent-trainer/coach en duo hoofdtrainer/coach, met ingang van komend seizoen benoemd als trainer/coach van Dames 1 (overgangsklasse). Zijn verbondenheid met onze club, zijn expertise en passie voor hockey maken hem de ideale kandidaat om een grote bijdrage te leveren aan het verdere succes van Dames 1.

Als klein mannetje van 6 jaar is Yannick begonnen met hockeyen bij Xenios. Ook heeft hij jaren in Xenios Heren 1 gespeeld. Zijn ervaring als jeugdcoach binnen Xenios en bij onder andere Pinoké heeft hem in staat gesteld zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en zich te onderscheiden als een getalenteerd trainer/coach.

Het bestuur wil Yannick van harte feliciteren met zijn nieuwe rol. De club is verheugd dat Yannick de functie van trainer/coach volgend seizoen op zich neemt. Zijn aanstelling benadrukt de ambitie van onze club om voortdurend te streven naar groei en ontwikkeling, zowel op sportief als op individueel niveau. 

Walter Hoogendam, voorzitter HTZ Senioren: "Het team was absoluut uitgesproken in de keuze om Yannick komend seizoen als trainer/coach aan te stellen en het mag geen geheim zijn dat wij het als club meer dan fantastisch vinden dat een Xenios-icoon (en oud-Heren 1 speler) deze rol gaat vervullen. Maar dat is voor ons geen doel op zich. Yannick heeft aangetoond hier méér dan klaar voor te zijn en dat heeft hij 100% aan zijn eigen inzet en kennis te danken. Wij wensen Yannick komend seizoen veel succes en plezier toe om samen met onze Dames de sportieve en sociale doelstellingen van het team en de club te verwezenlijken."