dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Evenementen Mei
17

Familietoernooi 18 juni: inschrijving geopend!

Nieuws afbeelding

Zondag 18 juni aanstaande zijn de velden op Xenios gereserveerd voor het leukste toernooi van het jaar - Het familietoernooi. Het thema van deze editie is: "Xenios goes olympic”
Vanaf 11.30 uur zullen de wedstrijdjes gespeeld worden door teams die zich bijvoorbeeld uitgedost hebben als de oude Grieken of …  als het Engelse curlingteam. Alles kan en mag! 
We reiken niet alleen prijzen uit aan de teams met de meeste punten, maar ook aan het team dat zich het meest in- en uitleeft op het thema! 

Hockeyvaardigheden zijn zeker geen vereiste. Een positieve houding wel!

Naast sport- & borrelplezier voor hockeyers en niet-hockeyers zijn er natuurlijk weer de opblaas speeltoestellen, houden we een loterij met leuke prijzen en worden ook de kampioenen uit de competitie gehuldigd! 

Schrijf je nu in met een team van minimaal 8 spelende deelnemers (ouders, kinderen, vriendjes en vriendinnen van Xenios of daarbuiten - alles met elkaar). Méér deelnemers, en niet-spelende deelnemers mag ook.
  
Inschrijven kan tot 12 juni a.s. via deze link!

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected].