dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Quine Jansen
Anne-Fleur Winter
Algemeen Maa
19

Trainers van Xenios strijden om de beker

Nieuws afbeelding
Eindelijk was het zover: het Xenios Trainersuitje!
Afgelopen zaterdag vertrokken ca 60 trainers (senioren-, junioren-/jongste jeugd- en keeperstrainers) met de door KAV Autoverhuur gesponsorde busjes naar Coronel Kartracing in Huizen om daar te genieten van een heerlijk hamburgerbuffet en aansluitend in 4 groepen te karten. 
Na de kartuitleg was het tijd voor de eerste heat. Een aantal trainers was gespannen en nerveus omdat zij voor het eerst in een kart stapten, maar toen iedereen eenmaal op de baan was, was daar weinig meer van te merken. 
Er werd flink gestreden om de snelste tijd, met hier en daar wat kleine duwtjes. In de eerste heat was het Willem Sanders die aardig op weg was om zijn titel te prolongeren. Na een korte pauze was het tijd voor de tweede heat en ging het echt om de snelste ronde! 
De spanning was van ieders gezicht af te lezen. Wie ging de titel pakken!  Uiteindelijk kwam daar het verlossende antwoord; Percy Stam (bestuurslid HTZ senioren) mocht de beker in ontvangst nemen, op de voet gevolgd door Rutger Selle (trainer-coach MO18-1) en Tom van der Schaaf (keeperstrainer).
Bekijk hier meer foto's.

Wij kijken terug op een super gave en gezellige avond! 
Mocht jij nu denken: daar wil ik volgend seizoen ook bij zijn? Dat kan! Meld je aan als trainer bij Marloes via [email protected].