dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Iris den Hollander
Pleun Wijgman
Nilou Dissel
Emiel Willems
Jeugd Apr
13

Trainers en trainer-coaches gezocht voor 2023/2024

Nieuws afbeelding

Xenios Amsterdam zoekt voor seizoen 2023/2024 nieuwe trainer-coaches voor een aantal (ook landelijk spelende) junioren prestatie- en opleidingsteams. Ook zoeken we trainers voor onze breedteteams.

Xenios, met ruim 1250 leden, ligt in het zuidwesten van Amsterdam; op 15 fietsminuten (7 met de scooter) van het Vondelpark, heeft 5 watervelden en een fantastisch nieuw clubhuis.

Breng jij onze jeugd verder in hun ontwikkeling? Draag jij graag bij aan de doorstroming van onze eigen jeugd naar H1/D1 (overgangsklasse)? Of ligt jouw kracht in het geven van leerzame trainingen aan teams waar hockey en gezelligheid beiden belangrijk zijn? Wij hebben vele mogelijkheden.

Veel van onze prestatieteams in de jeugd spelen op landelijk niveau, andere teams spelen hun competitie in de regio. Onze ambitie is om met onze eerste jeugdteams op het hoogste of een-na-hoogste niveau te spelen. Daarnaast vinden we het belangrijk om met de juiste individuele begeleiding spelers op te leiden richting onze vlaggenschepen, Heren 1 en Dames 1.

We leiden ook onze eigen trainers op vanaf O16. Zo wordt de jongste jeugd door eigen O16- en O18-spelers getraind.

Al onze trainers worden begeleid door ons technisch kader, bestaande uit een technisch directeur (Tomek Kotulski), technisch manager (Marloes van Meeteren), breedte-coördinator (vacature) en jongste jeugd-coördinator.

We komen graag met je in gesprek om een passend team en/of passende rol voor je te vinden. Dit kan als trainer-coach voor een van onze prestatie- of opleidingsteams zijn, maar het kan ook als trainer voor één of meer breedteteams. Dan heb je op zaterdag geen verplichtingen. 

Neem contact op met Tomek Kotulski via [email protected] of  06-203 19 018, 

of met Marloes van Meeteren via [email protected] of 06-216 40 105.