dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Jeugd Feb
17

Klaar voor extra training? National Hockey Academy!

Nieuws afbeelding

3 … 2 … 1 … GO! 2023 jaar is hét jaar om jouw lijst hockeydoelen af te gaan vinken. Laten we er met zijn allen een knallende tweede seizoenshelft van maken, met het kampioenschap dat aan het eind van het seizoen lonkt.

Het trainingsblok bestaat uit tien trainingssessies, en de eerste begint op 15 maart 2023. Ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud zijn van harte welkom om aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Ben jij ambitieus, dol op hockey en wil jij extra hockeytraining om de top te bereiken? Dan hebben we goed nieuws! In 2023 begint er weer een trainingsblok van National Hockey Academy op Xenios. Hier kun jij terecht voor wekelijkse trainingssessies. Pak die extra velduren – nog vóórdat de selecties beginnen – en perfectioneer jouw hockeyskills.

Over National Hockey Academy
National Hockey Academy is een onafhankelijke hockeyschool, waar ambitieuze hockeyers extra hockeytraining kunnen volgen om hun ambities te bereiken. Al vanaf 2016 organiseert de hockeyschool trainingen op verschillende locaties in België en sinds 2018 is de school ook actief in Nederland. De focus ligt op het individueel verbeteren van ambitieuze hockeyspelers, zodat zij hun hockeypotentieel kunnen optimaliseren. Wil je meer lezen over National Hockey Academy? Ga dan naar hun website.