dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Algemeen Jan
24

Afscheid Jan-Peter Broek

Nieuws afbeelding

Vorige week nam de financiële kolom van Xenios afscheid van voorzitter Jan-Peter Broek. Ruim 5 jaar geleden stapte hij tegelijk met de voormalig penningmeester Daniel van Vuuren aan boord van "Financiën”. Daniel: "Een buitengewoon prettige samenwerking. Hij was veel tijd kwijt aan inkoopfacturen omdat we meerdere clubhuizen tegelijkertijd in de lucht hadden”. En er was natuurlijk het nieuwe clubhuis dat gefinancierd moest worden. Daniel: "JP pakte op het eind goed door wat erg fijn was. Alleen maar lof voor zijn vrijwillige inzet voor onze club”. Maar hij deed meer, denk hierbij aan de BTW-aangiftes, de jaarrekening, de verzekeringen, het beheer van de pinautomaten, het opheffen van de stichting, subsidieverstrekkingen en zoveel meer gedurende al die jaren. Uit handen van onze nieuwe penningmeester Rob van Vroenhoven (rechts) ontving Jan-Peter een mooie bos bloemen en een dankwoord tijdens zijn laatste vergadering.

Zoals we vaker zien zijn vrijwilligers vaak op meerdere terreinen actief. Zo is Jan Peter al 8 jaar coach van het team van zijn dochter en was hij dat gedurende 3 jaar van zijn zoon. Regelmatig pakt hij de fluit en zorgt dat zijn hockeywedstrijden ordentelijk verlopen. We zullen hem dus blijven zien op Xenios. En óók met een stick in handen, want sinds dit jaar hockeyt Jan Peter bij de trimhockeyers op de maandagavond. Veel plezier JP!

Wilco Schimmel zal een deel van de taken van Jan Peter overnemen. Naar een nieuwe voorzitter wordt nog gezocht. Iets voor jou? Stuur dan een berichtje naar [email protected].