Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Britt van der Swaan
Hannah van der Pas
Lissa van der Swaan
Janne Sutherland
Charlie van Gestel
Algemeen Okt
11

Verplaatsen fietsenstalling – fietsverlichting

Vandaag worden alle fietsenrekken van Xenios verplaatst naar een tijdelijke fietsenstalling, tussen veld 13 en de hoofdweg. Alle leden kunnen vanaf heden op de (bak)fiets of scooter langs de slagboom over de asfaltweg rijden en rechts van de weg parkeren. Scooters en fatbikes links van de bomenrij, fietsen rechts. Om te voorkomen dat de scooters omvallen kan gedeeltelijk op de weg geparkeerd worden. Uiterlijk morgen wordt dit met witte lijnen aangegeven. Zorg dat de weg vrij blijft voor autoverkeer en ambulance. Het is niet de bedoeling om bij de andere velden of het clubhuis te parkeren.

In verband met diefstal van (accu’s van elektrische) fietsen afgelopen week, is besloten om de fietsenrekken vandaag al te verplaatsen in plaats van te wachten tot de definitieve fietsenstalling is aangelegd.

Wij verzoeken iedereen die te maken heeft gehad met diefstal of vernieling om alsnog aangifte te doen, zodat de gemeente en politie beter zicht krijgt op deze problemen.

  

Fietsverlichting

Het is weer vroeger donker en afgelopen week konden we zien dat vele (jeugd)leden zonder goede verlichting naar de training komen. Ook wordt nog veel over de Sloterweg gefietst.

Ons advies: zorg voor goede fietsverlichting en gebruik het fietspad door het Sportpark.