Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Evelyn Hu
Janne Sutherland
Hannah van der Pas
Charlie van Gestel
Lissa van der Swaan
Algemeen Sep
26

Xenios doet weer mee met de Grote Clubactie 2022!

Nieuws afbeelding

Zaterdag 24 september is de landelijke Grote Clubactie gestart en Xenios doet ook weer mee. En natuurlijk willen we weer minstens zoveel mogelijk loten verkopen als vorig jaar. Met de inzet van onze jeugd moet dit vast gaan lukken. We hebben dit keer meerdere spaardoelen bedacht en onze jeugdleden mogen zelf kiezen hoe we de opbrengst zullen besteden. Wat dacht je van een Panna-hockeyveldje of een Airhockeytafel? Tijdens de actie zullen we hierover een poll op de website plaatsen. Met de actie beogen we € 8.000 voor de club op te halen.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% = € 2,40 naar onze clubkas! Met het verkoopboekje kunnen loten verkocht worden aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door de persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ook kan nog steeds met pen een lot worden gekocht. Met de aankoop van loten maak je kans op mooie prijzen die de Grote Clubactie ter beschikking stelt. Een hoofdprijs van € 100.000 of twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq, of een Keuken Kampioen Cheque van € 10.000 en vele andere prijzen. Klik hier.

Xenios teams en individuele prijzen
Alle deelnemende teams, van O6 tot en met O14, gaan op pad en verkopen zoveel mogelijk loten. Het team wat de meeste loten verkoopt wint een tegoedbon van € 200,- voor een teamuitje bij Lovers Canal Cruises Amsterdam, het tweede team met de meeste loten wint een tegoedbon van € 100,- van QBeach Badhoevedorp en het derde team met de meeste loten mag een overheerlijk ijsje eten bij de IJshoeve Sloten twv € 50,-.

De 10 beste individuele verkopers winnen Sport2000 Haverhals cadeaubonnen:
1e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v € 100,-
2e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 75,-
3e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 50,-
4e t/m 10e prijs: Sport2000 Haverhals cadeaubon t.w.v. € 25,-
Vanuit de Grote Clubactie zijn er ook mooie prijzen te winnen.

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben over de Grote Clubactie.
Als er vragen zijn kun je contact opnemen via de mail: [email protected].

Met vriendelijke groet,
Xenios Actiecomité Grote Clubactie