Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jeugd Sep
23

Update over de gratis SportWays hockeyclinic

Nieuws afbeelding

 

Heb jij je al aangemeld voor de gratis SportWays hockeyclinic van aanstaande woensdag? Wees er snel bij, want vol is vol! Klik hier.

Tijd voor een paar extra uurtjes trainen, mét een tophockeyer uit de Hoofdklasse! Eerst zou Dennis Warmerdam aansluiten bij de hockeyclinic, maar door zijn drukke trainingsschema gaat het hem toch niet lukken.

Maar niet getreurd: de volgende tophockeyer staat al in de rij! Niemand minder dan Felice Albers zal nu samen met jou het veld op gaan om jou de kneepjes van het vak te leren.

Felice is aanvallende middenvelder van AH&BC Dames 1. Haar specialisme? Dribbelen! Deze enthousiaste hockeyster werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Dit jaar nog won ze brons met AH&BC Dames 1 op de Euro Hockey League 2021, en goud met het Nederlandse Elftal op het EK. Daarnaast maakte ze vorig jaar haar debuut op de Olympische Spelen, die ze bekroonde met een gouden plak!

De gratis hockeyclinic is op woensdag 28 september, van 16:30u tot en met 17:30u. Na de clinic is er uiteraard tijd om een handtekening te scoren. Iedereen uit MO8- en JO8-teams, voorheen de F-jeugd, is van harte welkom om aan te sluiten. Schrijf je hier in, en ga samen met Felice het veld op!


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws