dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Krijn Kerklaan
Eva van Zoolingen
Jeugd Sep
9

Xenios doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Nieuws afbeelding
Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is. Xenios grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten (her)ontdekken wat hockey met je doet.
 
Ontdek wat hockey met je doet 
Tijdens de Nationale Sportweek opent Xenios de deuren zodat alle inwoners van Amsterdam zelf kunnen ontdekken wat hockey met je doet. Benthe - speelster van onze club en één van de gezichten van deze campagne - zegt bijvoorbeeld: "hier kan ik mijn energie kwijt”. 

Doe mee!
Kinderen van 6 t/m 9 jaar zijn welkom bij onze open training op vrijdag 23 september van 16.30 tot 17.30. Kom in makkelijke kleding en sportschoenen. Leen een paar scheenbeschermers van iemand en zorg zeker voor een tandbeschermer. Deze zijn voor ca 7 euro te koop bij Sport2000 Haverhals in Badhoevedorp en in ons clubhuis. Een hockeystick kun je bij ons lenen.
Na afloop trakteren wij in ons clubhuis op een lekkere pannenkoek met limonade.
Je vindt ons op Sportpark Sloten, Sloterweg 1043C, Amsterdam.
Meld je aan via [email protected].

En aan onze jongste jeugd: hét moment om je klasgenootjes en vriend(innet)jes ook kennis te laten maken met hockey. En na afloop dan ook voor jou zo'n lekkere pannenkoek.

Ben je tussen 10 en 18 jaar en wil je ook een keer komen ervaren hoe leuk hockey is? Of kun je niet op de genoemde tijd? Mail dan ook naar [email protected].
Ben je 18 jaar of ouder en wil je een keertje meetrainen en sfeer proeven bij een team, mail dan naar [email protected].