dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jasper le Rutte
Algemeen Jun
21

18 en 19 juni: één groot feest!

Nieuws afbeelding

Wat een geweldig openingsweekend hebben we gehad!

Op zaterdag was er eerst ruim baan voor de Jongste Jeugddag. Xenios was gastheer voor 6E teams en had alle velden omgedoopt in nationaal en internationaal bekende stranden. De tropische temperatuur paste daar zeer goed bij! Er was veel spring- en waterpret op het Lovers veld en natuurlijk ijsjes van de IJshoeve. Zie op social media een apart item over dit toernooi.

Aan het einde van de middag was er op het Jumbo hoofdveld een 5 tegen 5 wedstrijd tussen Xenios Dames 1 en de International All Stars. Vanaf onze nieuwe tribune en terras was het uitzicht fantastisch.

Na deze wedstrijd betrad een heuse drum- en blazersband het veld en gaf daar een spetterend en interactief optreden.

Daarna was het tijd voor de officiële opening. Voorzitter Michiel van Zutphen memoreerde in zijn speech hoe het begon, de financiële uitdagingen, de rosse vleermuis en andere tegenslagen, de steun van de gemeentelijke divisie Sport & Bos, de zeer goede relatie met BlackBox Architecten en aannemer Badhoeve Bouw, de zeer regelmatige publicatie van foto’s en Bouw-Xpressen door Robert, en de onvoorstelbare inzet van nog heel veel meer vrijwilligers.

Michiel bedankte daarbij in het bijzonder de bouwgroep onder leiding van Giorgio, het klusteam met onder andere Rob, Jan en Theo, én Suus die het interieur ontwerp voor haar rekening heeft genomen. Zij werden geheel terecht in het zonnetje gezet met bloemen en een groot applaus.

Vervolgens werd het lint doorgeknipt door het jongste en het oudste Xenios lid: Hidde Bakker en Hugo van Renswoude, en was er champagne voor iedereen!

Heel veel leden, oud-leden, ereleden, genodigden en omwonenden namen een kijkje in het clubhuis, genoten van een drankje op het terras en aten wat lekkers.

En toen was het tijd voor feest! DJ’s Flava Fleur, Sam de Wit en Thijmen kregen de dansvloer vol, en het optreden van Danny van Ingen droeg bij aan nog meer feestvreugde. Het was direct duidelijk dat ons nieuwe clubhuis een geweldige lay-out heeft voor zo’n feest avond.

Na een korte nacht was het zondag weer volle bak op Xenios: het familietoernooi met als thema ‘Gala Première’ ging van start met 32 teams. Het was weer een feest om te zien hoe jong en oud, ervaren en onervaren heerlijk met elkaar mixte en veel lol had op en naast het veld. Zie op social media een apart item over dit toernooi. 

Aansluitend werden de kampioenen van dit seizoen gehuldigd: JB3, Heren 2 en  Heren 5 (aka banjosheren5). Gefeliciteerd mannen!

Na een lekkere barbecue was het tijd voor alweer een feestje: de laatste TD van dit seizoen.

De komende weken zullen er nog steeds vrijwilligers bezig zijn in en om het clubhuis zodat we na de zomervakantie in een volledig afgebouwd clubhuis het nieuwe hockeyseizoen kunnen starten.

Dank aan de feestcommissie en alle vrijwilligers en die dit weekend onvergetelijk hebben gemaakt!

Zie hier een korte time lapse van de bouw. Binnenkort zullen we het fotoalbum van het hele weekend op de website zetten.

Of kijk op Instagram en Facebook voor meer foto's en filmpjes (en volg Xenios!)