Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jeugd Maa
23

Keepersdag een groot succes!

Nieuws afbeelding
Woensdag was de eerste keepersdag. Wat was het een feest! We begonnen de middag met het testen van al het nieuwe Brabo-keepersmateriaal. Er was een vertegenwoordiger gekomen die al het materiaal mee had waar de keepers even mee mochten spelen.
Nadat al het materiaal getest was werd het tijd om de eigen spullen aan te trekken en te verzamelen voor de clinic. Deze werd gegeven door niemand minder dan Hidde Brink, de keeper van Pinoké H1. Samen met Diederick, een speler uit onze eigen H1, hebben wij een oefening gedaan waar Hidde goed kon laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ook 2 keepers van Xenios probeerden te scoren bij Hidde.
Na de demo zijn onze keepers zelf aan de bak gegaan met verschillende oefeningen. Hidde liep rond, trainde mee en gaf veel tips. Na Hiddes vertrek zijn wij met alle keepers verdergegaan om nog een groot eindspel te spelen.
Na de training zijn alle keepers en trainers met rode en vermoeide hoofdjes afgedwaald naar het clubhuis om te genieten van een hamburger en wat patat. Dit konden de keepers zeker goed gebruiken. Naast het eten was dit ook het moment om even bij te kletsen en elkaar wat beter te leren kennen.
Voor de meeste keepers was dit het einde van de dag en die zijn, na het vragen wanneer de volgende zou worden, naar huis vertrokken. Echter waren er nog een paar keepers die wat energie hervonden hadden en die nog wel zin hadden ik een voetbalwedstrijd.
Gilles Appelman - keepersco├Ârdinator
(meer foto's op Instagram en Facebook)