Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lotti Arts
Mink van der Meijden
Jeugd Okt
14

Hard bikkelen loont: Xenios MA1 naar Super A

Nieuws afbeelding

Zaterdag 10 oktober 2021. Deze dag kan in de boeken. Voor het eerst in de geschiedenis van Xenios zijn de meiden van de A1 erin geslaagd om de landelijke Super A te bereiken!Een mooi moment voor Xenios, een nog mooier moment voor al deze meiden!

Wij coaches zouden dit MA1 beschrijven als 15 hardwerkende, enthousiaste, leergierige, gezellige en lieve meiden vol met hockeytalent. Door week in week uit te bikkelen hebben de meiden zichzelf dit succes kunnen geven, iets waar wij als coaches mega trots op zijn. Dit is een geweldige beloning voor de meiden en een super vooruitzicht om in de Super A prachtige wedstrijden te gaan spelen. Wij hopen op veel toeschouwers tijdens de competitie!

Voor iedereen die er zaterdag niet bij kon zijn hierbij een kleine sfeerimpressie. Om kwart voor 3 komt MA1 aan in Nieuw Vennep. De kleedkamer wordt opgeblazen door de meegenomen muziekbox en tijdens de voorbespreking is er 100% focus op het uit te voeren strijdplan. Onder het toeziend oog van heel veel meegereisde Xeniosfans (waarvoor dank!) starten we de wedstrijd wat onder ons niveau en gespannen. Toch repareren we de opgelopen achterstand en herpakken de meiden zich. Een strafcorner goal en een solo vanaf de middellijn zorgen ervoor dat we twee keer kunnen juichen. Het laatste fluitsignaal gaat, al het meegereisde Xeniospubliek ontploft, de meiden vliegen elkaar in de armen, de champagne en rozen worden uitgedeeld en je kan wel raden dat het zou nog een lange en feestelijke avond zou worden!

Nikki & Tim

Bekijk ook het filmpje! Dank Raf!

Reacties

Walter Hoogendam

14-10-2021 @ 13:23:10 |Superwedstrijd! 😀

 

Peter den Hollander

14-10-2021 @ 16:45:08 |Top gedaan meiden! Trots

 

Jurre Thie

14-10-2021 @ 20:21:18 |Goed man

 

Reageer op het nieuws