Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Mink van der Meijden
Lotti Arts
Jeugd Okt
13

Ubuntu Hockeykamp bij Xenios in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Volgende week is er het leukste hockeykamp van Amsterdam, het Ubuntu Hockeykamp bij Xenios. Voor kinderen van 6 t/m14 jaar op sportpark Sloten. Tijdens het Ubuntu hockeykamp in Amsterdam zal de enige echte Eva de Goede een hockeyclinic verzorgen. Schrijf je nu dus nog snel in en zorg dat je dit niet mist!

Inschrijven

Ubuntu Hockeykamp bij Xenios in de herfstvakantie

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen hockeyen voor de prijs van € 124,-. Op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober zijn de dagen van 09:00 tot 17:00.

Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Eva de Goede

Niemand minder dan Eva de Goede komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam een hockeyclinic geven. Het is nog even afwachten of ze haar derde gouden Olympische medaille, die ze in de zomer in Tokyo gewonnen heeft, meeneemt. Wel weten we zeker dat Eva de Goede een hockeyclinic komt verzorgen en dus is dit je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld. Learn from the best tijdens de clinic van Eva de Goede! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam en zorg dat jij na de herfstvakantie weer gaat hockeyen terwijl je net nieuwe tips and tricks van Eva de Goede hebt geleerd.

Sport to Grow aanpak

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

Meer dan alleen hockey

Het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam is meer dan alleen hockey. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden.De kinderen gaan lekker hockeyen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veelgehockeyd maar we leren niet alleen beter hockeyen, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in hockey. Onderdeel van de Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier hockeyen ook beter gaan presteren.

Inschrijven

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam op 21 en 22 oktober voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Met vriendelijke groet,


Team Ubuntu Sport