Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Alessandra Klinkhamer
Fleur Foolen
Anouk Haan
Stella van Tuijl
Algemeen Aug
8

Xenios vrijwilliger in de schijnwerper: Sacha Both

Nieuws afbeelding

Naam: Sacha Both

Commissie: Secretariaat

Functie: Ledenadministratie

Wie ben je?
Hoi, ik ben Sacha Both (51), geboren en getogen Amsterdamse en inmiddels alweer een aantal jaren woonachtig in Badhoevedorp. In 2011 is mijn zoon bij de club gekomen als eerstejaars D, inmiddels is hij student en geen lid meer. In 2016 is mijn dochter Fleur als trainend F-je begonnen, volgend seizoen is ze alweer tweedejaars D. Ik werk als HR-medewerker bij de afdeling HR Advies, Bestuur en Bestuursstaf van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

Wat doet jouw commissie?
Bij het secretariaat zij we verantwoordelijk voor alle administratieve processen van de club met uitzondering van de contributie en zien we er op toe dat de statuten en regels worden toegepast en nageleefd.

Wat doe jij?
Inmiddels ben ik alweer voor het tweede seizoen verantwoordelijk voor de ledenadministratie van Xenios. Daarvoor heb ik zes jaar de administratie van HT Jeugdzaken gedaan.

De ledenadministratie is verantwoordelijk voor alle administratieve afhandeling van aanmeldingen, opzeggingen en wijzigingen van de leden van Xenios. Verder beheer ik de mailbox en beantwoord ik allerhande vragen of zet ik deze door naar de juiste persoon. Ook ondersteun ik de technische commissie van de senioren en de junioren, contributie en de selectiecommissie met informatie over de ledenaantallen, wachtlijsten, opzeggingen, het indelen van de teams in LISA, en het communiceren met leden.

Wat vind je er leuk aan en kost het veel tijd?
Het helpen van anderen vind ik het leukste van deze vrijwilligersfunctie. Met mijn kennis van administratieve processen kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de club waar mijn kinderen met veel plezier al jaren hockey spelen.

Alles bij elkaar ben ik gemiddeld een uur of vijf per week bezig met de ledenadministratie. Er zijn pieken aan het begin en eind van het seizoen en ik controleer vrijwel dagelijks de mailbox voor dringende zaken.

Wat betekent Xenios voor jou?
Gezellige club met gemotiveerde en bevlogen vrijwilligers die enorm hun best doen om er iets moois van te maken. Ik hoop dat we snel weer met z’n allen langs het veld kunnen staan of van een drankje kunnen genieten in het nieuwe clubhuis.

Wat wil je nog kwijt?
Soms vergeet men nog wel eens dat je in het contact met Xenios met vrijwilligers te maken hebt en verwachten mensen dat we als een commercieel bedrijf opereren en reageren. Dat vind ik jammer. Mochten dingen naar jouw mening beter of anders kunnen, schroom dan niet om je aan te melden als vrijwilliger. Alle kennis die jullie kunnen bijdragen wordt met open armen ontvangen en enorm op prijs gesteld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws