Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Julie van Grunsven
Matthijs van Gaalen
Léon Louwman
Nikki Hoogendam
Jeugd Mei
30

Hockey voor onze jeugd op 12, 19 en 26 juni!

Nieuws afbeelding

Goed nieuws! Onze jeugd mag weer hockeyen tegen teams van andere clubs!

Voor drie zaterdagen in juni (12, 19 en 26 juni) plant Xenios voor onze jeugd wedstrijden in tegen de teams van clubs uit het Amsterdamse Bos: AH&BC Amsterdam, Hurley en Pinoké. Alle teams zullen spelen in de samenstelling van komend seizoen.

Op vrijdag 28 mei heeft het kabinet een aantal versoepelingen van de coronamaatregelenaangekondigd. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat jeugdteams vanaf zaterdag 5 juni weer tegen andere clubs mogen spelen. Het is kort dag, maar Xenios stelt alles op alles om zoveel mogelijk jeugdteams vanaf zaterdag 12 juni weer wedstrijden te laten spelen. 

Xenios heeft ervoor gekozen om in juni niet mee te doen met de 'minicompetitie' van de KNHB maar om regionaal hockeywedstrijden in te plannen. Teams van de vier genoemde clubs zullen dan tegen elkaar spelen, uiteraard tegen teams van een min of meer gelijk niveau. Alle verenigingen zijn op fietsafstand gelegen en daardoor is het mogelijk om coronaproof naar de uitwedstrijden te gaan.

De laatste activiteiten van de teams uit seizoen 2020/2021 zijn al achter de rug. Het vizier is daarom geheel op komend seizoen komen te liggen. Dat betekent dat de wedstrijden in juni gespeeld gaan worden met de nieuwe teams, de teams van seizoen 2021/2022.

Hulp van ouders gevraagd

De teamindelingen worden aanstaande vrijdag (4 juni) bekend gemaakt. Er zijn dan nog geen ouderbegeleiders, scheidsrechters etc. bekend voor de wedstrijden die de week erop al gespeeld worden. Kort dag dus! We zijn daarom met spoed op zoek naar ouderbegeleiders voor elk team. Wil jij ouderbegeleider worden?

Speelt je kind komend seizoen in de ABCD? Meld je dan als ouderbegeleider aan via [email protected]

Speelt je kind komend seizoen in de 8E, 6E of spelende F? Meld je dan als ouderbegeleider aan via [email protected]

Kort na de bekendmaking van de teams word je als aangemelde ouder door de coördinator benaderd om ouderbeleider te worden en te inventariseren binnen het nieuwe team van je kind of zij mee willen doen aan de wedstrijden op 11, 18 en 25 juni.

Het lijkt ons fantastisch om dit bijzondere coronaseizoen hockeyend af te sluiten en alvast een begin te maken met het nieuwe seizoen! Dank alvast voor je inzet!

Met sportieve groet namens de HT Jeugd,

Communicatie Xenios

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws