Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Kick Schiltkamp
Alexander Griede
Kim Bakker
Anouk Dekker
Yanaika Danser
Algemeen Mei
26

SBHC Xenios: trotse winnaar “Club van het Jaar”-verkiezing gemeente Amsterdam!

Nieuws afbeelding

 

Afgelopen maand kon er gestemd worden. Van de 18 genomineerde Amsterdamse sportclubs wist onze hockeyclub de meeste stemmen op te halen.

De trofee is een opsteker voor onze vrijwilligers die zich inzetten om het hockey voor alle leden mogelijk te maken, ook in deze ingewikkelde coronatijd. Maar de trofee is ook een aanmoediging om zich blijvend in te zetten voor de uitdagingen die voor ons liggen. Zoals de bouw van ons clubhuis, het creëren van een veilige en gezellige omgeving en niet in de laatste plaats het voorzien in een veilige fietsroute voor al onze leden naar de club.

Xenios is een vitale en trotse club met vijf prachtige watervelden waar mensen de handen uit de mouwen durven te steken. Dank voor jullie steun!

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst


 

Reacties

Ronald Surig

28-7-2021 @ 18:10:28 |We zijn niet alleen Club van het Jaar maar een club waar we trots op zijn en graag lid van willen zijn en blijven

 

Reageer op het nieuws