Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jeugd Apr
30

Finaledag Xenios E-F Landen toernooi

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag streden de jongste jeugd E-F teams op de laatste, allesbeslissende finaleochtend van het landentoernooi om de hoogste plaats. De poule indelingen waren gebaseerd op de resultaten van de 2 eerdere speelochtenden. Met een stralend zonnetje, een lekker muziekje uit de boxen en heel veel enthousiaste kinderen, werd om 9.00 uur gestart met de eerste wedstrijden.

Bij sommige wedstrijden ging het heel erg gelijk op en werd de spanning om te snijden; her en der waren zelfs shoot outs nodig om de uiteindelijke doorslag te geven. Bij de F-jes ging Spanje er na een zinderende finale tegen Argentinie door een 14-12 overwinning met de titel vandoor, bij de E6 won Japan met 3-1 van Nieuw-Zeeland en werd daarmee winnaar in hun leeftijdcategorie.

Na de prijsuitreikingen van de F & E6, was het aan de 6 gemengde E8 teams. India sleepte uiteindelijk de overwinning in de wacht, door met overtuigende 5-3 te winnen van Nederland. De 3 winnende teams kregen een medaille uitgereikt en voor iedere deelnemer lag er Osaka-bandje klaar.

De mooiste mascotte, team NL

Het landentoernooi was een samenwerking tussen het E-F wedstrijdsecretariaat en de toernooicommissie. We kijken terug op een aantal geslaagde hockeyochtenden en willen hierbij ouderbegeleiders, trainers, spelbegeleiders en wedstrijdtafel-ouders nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme!


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws