HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Steyn Heuvelsland
Hugo van Renswoude
Matthijs Kuijt
Justin van Gelder
Jeugd Sep
8

Klaar voor jouw route naar de top?

Nieuws afbeelding
Droom jij van de Olympische spelen? Zie jij jezelf al die felbegeerde wereldbeker omhoog houden? Dan ben jij klaar voor jouw weg naar de absolute hockeytop! Bereik al jouw doelen met behulp van de fanatieke en intensieve hockeytrainingen van de National Hockey Academy. Schrijf je vandaag nog in!

In het najaar kun jij, naast jouw eigen trainingen, tien weken lang tot het uiterste gaan met de trainingssessies van de National Hockey Academy. Je gaat van september tot en met november aan de slag met de beste trainers en spelers van Nederland. Vier van de tien sessies zal Xan de Waard jou begeleiden, zodat jij jouw doelen zal bereiken.

Even voorstellen ... Xan de Waard
Xan de Waard speelt bij SCHC Dames 1 en voor het Nederlandse elftal. Deze aanvalster heeft al 151 interlands op haar naam staan én al acht gouden medailles gewonnen. Na bewezen succes in Antwerpen en Brussel, komt de National Hockey Academy naar Amsterdam en Den Haag! De National Hockey Academy is hét hockeyinstituut van BelgiĆ« en Nederland. De academie biedt deelnemers een uniek programma, waar technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden worden gecombineerd en ontwikkeld. De National Hockey Academy ondersteunt jonge, gemotiveerde hockeyers in de ontwikkeling om hun volle (sportieve) potentieel te bereiken in sport en leven. (Oud-) Olympische spelers, coaches en trainers komen langs om energieke trainingen te geven en de deelnemers alle kneepjes van het vak te leren.

National Hockey Academy in Amsterdam
De eerste training is op 16 september 2020. Tot en met 25 november sta je elke woensdag van half 6 tot zeven uur op het veld. De trainingen vinden plaats op SBHC Xenios.

Meer informatie en inschrijven: https://bit.ly/2QRnsR1

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws