HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Noah Roelofsen
Xaanalou Zeegelaar
Jeugd Jun
22

Xenioten Chip Visscher en Sebastian van der Hoeven in selectie Nederlands JB komend seizoen

Nieuws afbeelding
Chip Visscher en Sebastian van der Hoeven, ras-Xenioten en afgelopen jaar spelers van Xenios JB1, hebben beiden de selectie van Nederlands JB komend seizoen gehaald. Een fantastische prestatie! Beiden maakten onderdeel uit van de Opleidings B groep, die uit ruim 50 spelers bestond. Naar Nederlands JB zijn hiervan 24 spelers en 4 keepers doorgestroomd.

Sebastian was al langer in het vizier van de bond: halverwege vorig seizoen werd hij bij de districtsselectie Noord-Holland gehaald. Vanuit daar stroomde hij door naar Opleidings B, waarna hij nu na weer een sterk seizoen door mag naar Nederlands JB! Voor Chip is het snel gegaan: hij heeft niet eerder in Noord-Hollands gespeeld en mocht begin maart naselectie voor Opleidings B doen en heeft zich nu bij de beste 24 spelers van zijn leeftijd gespeeld! 

Voor Xenios is het voor eerst sinds Karel Klaver dat jeugdspelers als lid van Xenios een officieel Nederlands jeugdteam halen. Een heel mooi compliment aan de gehele jeugdopleiding, dat dit nu weer als Xenios-speler te bereiken is! Zowel Chip als Bas dromen overigens van een plekje in Xenios heren 1, dus we hopen ze nog jaren te mogen bewonderen op onze velden!

Morgen doet Thijs Dekker, afgelopen seizoen keeper van Xenios JB1, ook nog selectie voor een definitieve plek in Nederlands JA komend seizoen.


Links: Chip Visscher
Rechts: Bas van der Hoeven

Fotocredits: Callum Weijde

Reacties

Leon van Vuuren

22-6-2020 @ 18:35:28 |prachtig! Om trots op te zijn

 

Marcel Foreman

22-6-2020 @ 22:04:09 |👍🏻

 

Maureen Chalon-Vis

23-6-2020 @ 11:07:33 |👏🏻

 

Reageer op het nieuws