Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Celina Heitz
Fabiënne van Millingen
Senioren Mei
8

Basten Pels hoofdcoach heren Xenios

Nieuws afbeelding Basten Pels is aangesteld als hoofdcoach van overgangsklasser Xenios Heren 1 voor het seizoen 2020/2021. Basten was de afgelopen drie seizoenen assistent onder Marc de Moor en komt nu zelf aan het roer te staan.

"Uit de evaluatiegesprekken met Basten en het team bleek dat iedereen graag Basten als hoofdcoach wilde", zegt Daan van Renswoude, bestuurslid hockeytechnische zaken bij Xenios. "Ook als club zijn we hier heel blij mee. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd en bieden we Basten de kans zich in zijn nieuwe rol volop verder te ontwikkelen.". Basten over zijn aanstelling: "Na 3 mooie jaren als assistent trainer/coach, kijk ik er naar uit om het stokje van hoofdcoach over te nemen. Zowel Heren 1 als de club Xenios hebben de afgelopen jaren een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben blij hier ook komend seizoen mijn steentje aan bij te kunnen dragen”.

Bij Dames 1 is het contract met hoofdcoach Jan Willem van Hall voor een jaar verlengd. Yannick Beekman is aangesteld als assistent en vervangt Willem Sanders, die dit seizoen afscheid neemt en als hoofdcoach Dames 1 aangesteld is bij een club in de regio die dit nieuws zelf naar buiten zal brengen. Daan van Renswoude: "Ook voor Dames 1 zijn we als club heel blij dat we de continuïteit kunnen waarborgen met Jan Willem die al zijn 4e seizoen ingaat. Met Yannick hebben we daar iemand vanuit Xenios, als oud-speler Xenios Heren 1, naast. Hij brengt ook veel ervaring van buitenaf mee. Een mooie combi van iemand die de club goed kent, maar ook voor nieuwe impulsen in de spelersgroep kan zorgen". Jan Willem zegt zelf over komend seizoen: "Na een raar seizoen 2019/2020 gaan we er gezamenlijk alles aan doen om weer goed in de overgangsklasse voor de dag te komen. Ik kan niet wachten!”.


Fotocredit Yannick Beekman: Bart Scheulderman / Hockeyfoto.nu

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws