Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Julie van Grunsven
Léon Louwman
Nikki Hoogendam
Matthijs van Gaalen
Jeugd Feb
25

Xenios loopschool gaat weer starten

Nieuws afbeelding

SBHC Xenios heeft al meer dan 10 jaar een specifieke Loopschool voor de jeugdleden. De trainingen zijn bestemd voor de jongste jeugd (F-jes) tot en met oudere jeugd (C-junioren), selectieteams en niet-selectieteams. Trainingen vinden plaats op de zondagochtend en duren 60 minuten. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en anders bij hetzelfde team/leeftijdsgroep. Er is nog beperkt plaats voor enkele extra deelnemers.

Inhoud looptraining
De Xenios Loopschool biedt alle jeugdleden extra training bestaande uit oefeningen gericht op kracht, stabiliteit, snelheid en technische loopscholing. De oefeningen zijn zo sportspecifiek mogelijk en worden toegesneden op het hockeyen. Daarnaast wordt de intensiteit van de training aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van het kind. De loopgroepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers, zodat iedereen volledige aandacht krijgt tijdens de trainingen. Xenios maakt vanaf het najaar 2019 gebruik van de professionele ondersteuning van Back in Shape. Trainers Thijs en Noor van Back in Shape zullen de looptrainingen gaan verzorgen.


Alsnog inschrijven
Trainingen vinden op zondag 1, 8, 15, 22 en 29 maart; 5, 19 april en 10, 17 mei plaats tussen 11.00 en 14.00 uur op de nieuwe sportvelden van Xenios (bij Herenmarkt op Sportpark Sloten-Oost). Kosten zijn 3 euro per training, dus voor de resterende trainingen 27 Euro. Indien je meer uitleg nodig hebt of vragen hebt over de inhoud van de training of nog wilt inschrijven, dan kan je mailen naar: [email protected]

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws