Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Aletta Moons
Emma van Doorn
Koen Boots
Algemeen Dec
9

Introductie toernooicommissie

Nieuws afbeelding

Een nieuwe locatie, 4 prachtige watervelden, een 5waterveld in aanleg én een nieuw te bouwen clubhuis in het vooruitzicht. Wat hebben we nog meer nodig om naast de huidige trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten ook andere evenementen zoals externe toernooien te organiseren? Juist, een commissie die hiermee aan de slag gaat EN natuurlijk een eerste project.

Wij zijn …
… Brigitte Beringer, Marco Griffioen, Steffie Veen en Evert van Heeringen. Samen vormen wij het komende jaar de toernooicommissie van Xenios. In samenwerking en overleg met:
· de doelgroep van een te organiseren toernooi,
· het Xenios bestuur en andere commissies,

zullen wij aan de slag gaan met het organiseren en realiseren van externe toernooien voor Xenios.

Externe toernooien
De door ons georganiseerde toernooien zullen open zijn voor onze eigen Xenios teams als ook voor teams van andere hockeyclubs. Uiteraard zullen deze externe toernooien plaatsvinden op onze geweldig nieuwe en ruime locatie aan de Sloterweg. Ons ultieme doel? De leukste, gezelligste en uitdagendste hockeytoernooien van Amsterdam te organiseren! Te beginnen met het eerste Jong Senioren Toernooi voor regio Amsterdam in de zomer van 2020.

Jong Senioren Toernooi 2020
Ons eerste project is een Jong Senioren (lees: studenten) Toernooi voor de regio Amsterdam. Dit toernooi zal plaatsvinden op 4 juli 2020. Binnenkort meer informatie hierover!

Contact ons
Suggesties voor andere interessante, externe toernooien? Of wil je meedenken met ons eerste project, het Jong Senioren Toernooi? Laat het ons dan zeker weten. Dit kan via [email protected]. We kijken uit naar je ideeën!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws