B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Eefje Bouland
Tom van der Schaaf
Jip van der Kleij
Emma Thunnissen
Fenna Raaijen
Algemeen Aug
13

Informatie nieuwe tenue - 2e hands kledingmarkt

Nieuws afbeelding


Een nieuwe locatie, een nieuw logo, nieuwe hoofdsponsors én een nieuw clubtenue van OSAKA! Xenios is volop in beweging.

De nieuwe OSAKA-sokken zijn inmiddels binnen en kunnen gekocht worden bij Sport2000 Haverhals in Badhoevedorp. Het nieuwe shirt, rokje en shorts zullen pas tegen de winterstop ter beschikking komen. Zodra deze binnen zijn informeren we je per mail, op de Xenios website en via de app! Het nieuwe donkerblauwe OSAKA trainingspak zal volgende week bij Sport2000 Haverhals in de winkel liggen!

Actie nieuw tenue: bij aankoop van een compleet tenue (sokken, shirt, broekje of rokje) krijg je €15 korting in de eerste vier maanden na beschikbaarheid van het nieuwe tenue. Koop je nu al nieuwe sokken? Bewaar dan je aankoopbon of zorg dat je aankoop is geregistreerd in je klantenbestand bij Sport2000 Haverhals. Koop je dit najaar het nieuwe rokje/broekje plus shirt dan krijg je alsnog de € 15 korting.

Teamkorting: bij bestelling van Xenios hockeykleding door een heel team ineens verleent Sport2000 Haverhals 15% korting.

Voor de trainingspakken bestaat er als team de mogelijkheid een eigen teamsponsor aan te dragen, neem hiervoor altijd wel eerst contact op met de sponsorcommissie ([email protected] of 06 514 76 074)!
Het gebruik van het Xenios-logo en nieuwe sponsoren is niet toegestaan zonder toestemming van de sponsor- en communicatiecommissie ([email protected]). Met name om conflicten met onze huidige (hoofd)sponsors te voorkomen.

Weer een 2e hands kledingmarkt:
Op woensdagmiddag 28 augustus van 15.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdagochtend 31 augustus van 9.00 tot 12.00 uur in het clubhuis op onze ‘oude’ locatie aan de Ringvaartdijk. Neem voldoende contant geld mee.

Wil je verkopen of doneren, alle hockeykleding, sticks etc. zijn welkom. Breng ze in op woensdagmiddag tussen 15:00 – 15:30 of zaterdagochtend tussen 8.30 – 9.00 uur, duidelijk voorzien van een verkoopprijs, incl. een envelop met je naam en telefoonnummer.

Er is geen wisselgeld aanwezig, neem dus voldoende contant geld mee.

Je kan 31 augustus uiterlijk om 12.00 uur je gevulde envelop ophalen of de niet-verkochte kleding. Kom op tijd anders gaat alles naar een goed doel.

Aangezien het oude tenue bij Sport2000 Haverhals nog maar beperkt beschikbaar, en niet meer zal worden aangevuld, raden wij aan om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

OPROEP BRENG JE OUDE XENIOS TENUE IN OP WOENSDAG 28 EN ZATERDAG 31 AUGUSTUS !

Help de club en elkaar!

 


 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws