Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1
31 mrt Heren 1
24 mrt Heren 1
17 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Mark Lemm
Boris Franken
Anna van den Boogaard
Jeugd Okt
17

Wisselbeker voor JJ-trainers uitgereikt!

Nieuws afbeelding Jasmijn Pelk (MF4), Julian Hartog (J6E1) en Isabelle Mars (J6E3) zijn dit keer in de prijzen gevallen als trainers. 
Jasmijn heeft de Mohamed Lazizi aanmoedigingsbokaal gewonnen omdat ze heel veel progressie heeft gemaakt als trainer. Ze geeft intensieve, uitdagende en leuke trainingen! 
Julian is inmiddels een vaste waarde geworden in het trainersgilde. Naast zijn verdienstelijke optreden bij J6E1 neemt hij ook menig training over van collega’s. Julian is een zeer enthousiaste en talentvolle trainer en verdient de wisselbeker.
Isabelle krijgt de prijs omdat ze zichzelf erg wil verbeteren als trainer. Na het trainen van meisjes heeft ze er zelf voor gekozen om een jongensteam te gaan trainen. Dat komt niet vaak voor! J6E3 loopt met haar weg en dat komt door haar duidelijke en doortastende optredens op de velden. 
Jasmijn, Julian en Isabelle; gefeliciteerd!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws