Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1
31 mrt Heren 1
24 mrt Heren 1
17 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anna van den Boogaard
Mark Lemm
Boris Franken
Sponsoring Sep
8

"He, dat is een gave Xenios hoodie!"

Nieuws afbeelding

 


Hierbij het eerste bericht van de nieuwe sponsorcommissie van Xenios.

Wij zijn een team van vier mensen, te weten; Sem Kiburg, Jet van Dort, Gerben Zefrin en René van der Meijden.

Heel graag hadden wij in ons eerste bericht aangekondigd dat wij een nieuwe hoofdsponsor zouden hebben voor Xenios, maar helaas is dit niet het geval. Wij werken hier hard aan om dit wel te realiseren voor volgend seizoen.

Dit bericht gaat over een van onze huidige sponsoren; Haverhals Sport 2000 in Badhoevedorp.

Zoals u misschien wel of niet weet, zij zijn al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van Xenios en dragen de club een warm hart toe. Dit doen ze niet alleen in woord maar ze ondersteunen ons ook financieel en faciliteren het sponsorcontract met het kledingmerk Reece.

Uiteraard doen ze dat niet alleen voor de naamsbekendheid, maar verwachten zij ook dat als teams van Xenios bv trainingspakken, hoodies of shirts voor het team kopen, dat de team dat dan doen bij Haverhals.

We hebben wij zoveel mogelijk proberen vast te leggen in ons contract met Haverhals om dit zo goed mogelijk te faciliteren, echter kun je niet alles vangen in een contract. Echter één onderdeel gaat specifiek over dat Haverhals altijd een concurrerende offerte moet uitbrengen indien er kleding/materiaal gekocht of gesponsord gaat worden voor één van de teams.

Wij weten uit ervaring dat ze hun uiterste best zullen doen om het gewenste merk, kleur, pasvorm etc. tegen concurrerende prijzen proberen aan te bieden. Tevens verzorgen zij dan ook op deze manier voor uniformiteit van de kleding, wat helpt in de uitstraling van de club.

Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn m.b.t. de aanschaf van clubkleding en/of materiaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws