dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Senioren Mei
8

Verslag Dames 1 - Weesp

Nieuws afbeelding

Na drie weken stond er weer een wedstrijd op het programma. Weesp. Zondagochtend zijn we eerst met z'n allen gaan ontbijten en daarna naar de club gefietst, omgekleed en het veld op gegaan. We hadden er zin in.

3-0 is het geworden. Het eerste doelpunt ontstond in de eerste helft gemaakt door Jaim. Ze kreeg de bal in haar stick en flatste hem hoog over de keeper heen. De eerste helft was verder een helft om te vergeten.

De tweede helft ging het beter. We scoorden 2 doelpunten maar het ging toch met veel moeite. Weesp maakte het ons moeilijk maar we zijn toch blij dat we gewonnen hebben.

We hebben nog 5 wedstrijden op het schema staan waarbij we alle support kunnen gebruiken!

We zien jullie allemaal volgende week weer langs de lijn! Thuis 12:45, tegen Westerpark!