B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Eveline Frijlink
Sanne Nieuwmeijer
Enrico Zeilmaker
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Arbitrage
Sep
18

Scheidsrechtersexamen: uitslagen & begeleiding

Afgelopen zaterdag was het zover: de eerste workshop en het eerste examen voor clubscheidsrechters van dit seizoen. Van de 63 inschrijvingen waren er 49 aanwezig. En maar liefst 48 daarvan zijn geslaagd! Ook twee jongens uit de D1 hebben hun kaart gehaald: Timme Cast en Jelle Scholtes. Zij zijn met 11 jaar nu onze jongste scheidsrechters.

De oudergroep van de MD7 was ruim vertegenwoordigd. Ze hadden er ook veel zin in!

Begrijpelijk want fluiten hoort erbij. Natuurlijk is het leuk om dit met elkaar op te pakken en te doen: Xenios dat zijn jij en ik samen!

Examen gemist?
Schrijf je met je medeouders of teamgenoten in op een

Nieuws afbeelding
Evenementen
Sep
10

Evenementenkalender 2019

De Evenenementcommissie van Xenios heeft weer een leuke evenementenkalender samengesteld! 

Nieuws afbeelding
Arbitrage
Sep
5

Spelregel wijzigingen, workshop & begeleiding

Afgelopen woensdag avond kwam een groot aantal ouders & spelers naar de spelregel workshop op "Herenmarkt” op Sportpark Sloten. Onder leiding van Sam de Braaf en Ron Wiegman werden de deelnemers klaargestoomd voor het begin van de competitie komend weekend. Naast het opfrissen van regels werd er ook met name stilgestaan bij de wijzigingen voor seizoen 2019/20. Ook werden er veel praktische tips uitgewisseld over veldpositie, looplijnen en dergelijke. Dit alles gericht op het goed, effectief en met plezier fluiten van wedstrijden.
De avond was een succes: de sfeer was goed, er waren veel serieuze vragen en opmerkingen. Sam gaf aan dat hij veel "nieuwe koppies” had gezie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Aug
30

Plattegrond en veldindeling van onze locaties

Nu met twee locaties en diverse velden hebben we 2 duidelijke plattegronden gemaakt voor beide locaties. De visual spreekt in principe voor zich, de namen van de velden corresponderen met de namen in de app. 
Binnenkort maken we ook een bord wat bij de entree van de locaties komt te staan. 

Op de website van Xenios (bij menu-item  Contact ) staat duidelijk vermeld welke velden zich op welke locatie bevinden. Zodat ook bezoekende clubs onze locaties makkelijk kunnen vinden.Nieuws afbeelding
Jeugd
Mei
4

Deel 6 XENIOS ACADEMY: "Sleeppush door Yannick Beekman"

De sleeppush? Yannick legt het jou uit en laat het zien. Klik  hier  voor het filmpje op ons eigen Xenios Academy YouTube-kanaal.
Jouw hockeyskills verder ontwikkelen? Via leuke online video’s de trucs en vaardigheden leren van Xenios Dames 1 en Heren 1 spelers: learn from the best! Dat is Xenios Academy! Xenios Academy is een initiatief van SBHC Xenios Amsterdam. Powered by Stickfil m Alle filmpjes zijn ook terug te vinden op de sociale mediakanalen van Xenios. Volg jij ons al op Twitter , Instagram of Facebook ?

Nieuws afbeelding
Jeugd
Apr
27

Deel 5 XENIOS ACADEMY: "Scoop door Bente Top"

De scoop? Bente legt het jou uit en laat het zien. Klik  hier  voor het filmpje op ons eigen Xenios Academy YouTube-kanaal. Jouw hockeyskills verder ontwikkelen? Via leuke online video’s de trucs en vaardigheden leren van Xenios Dames 1 en Heren 1 spelers: learn from the best! Dat is Xenios Academy! Xenios Academy is een initiatief van SBHC Xenios Amsterdam. Powered by Stickfilm .

Nieuws afbeelding
Jeugd
Apr
19

Deel 4 XENIOS ACADEMY: "De backhandslag door Niels Brouwer"


De backhandslag? NIels legt het jou uit en laat het zien. Klik  hier  voor het filmpje op ons eigen Xenios Academy YouTube-kanaal. Jouw hockeyskills verder ontwikkelen? Via leuke online video’s de trucs en vaardigheden leren van Xenios Dames 1 en Heren 1 spelers: learn from the best! Dat is Xenios Academy! Xenios Academy is een initiatief van SBHC Xenios Amsterdam. Powered by Stickfilm .

Nieuws afbeelding