dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Scheidsrechterscursus - BIJNA VOL!

dinsdag 3 oktober 2023   |   19:00 - 21:30   |   Hoekkamer,Trainerskamer

Wegens grote belangstelling voor de scheidsrechterscursus van 19 september en we mensen hebben moeten teleurstellen, kunnen we berichten dat er nog een cursus wordt gegeven!

Iedereen die nog geen kaart heeft kan zich opgeven en meedoen. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Ben je een ouder en sta je nog niet bij ons in de ledenadministratie? Schrijf je dan ook via de website in als ‘vrijwilliger’. Daarvoor kun je deze link gebruiken. (LET OP: werkt alleen op een computer, niet op een smartphone of tablet. Of probeer bij problemen eerst een andere browser.) Zet s.v.p. bij de opmerkingen dat je je inschrijft voor de scheidsrechterscursus. Zonder deze inschrijving is het helaas niet mogelijk om je bij de KNHB op te geven.

Let op, vooraf dien je wel thuis het cursusmateriaal via E-learning door te nemen, zodat je goed voorbereid naar de cursusavond komt.

Denk jij nou dat je de cursusavond met aanvullende informatie, tips & tricks niet nodig hebt voor het behalen van je scheidsrechterskaart stuur ons dan een mailtje. Dan kunnen wij kijken of we alleen een examenmoment kunnen vastleggen. Dit kun je ook sturen naar [email protected].

Geef je op tijd op, maar in ieder geval vóór 29 september a.s.. En ook nu weer geldt, vol = vol