dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Klaver Tophockeykamp (Extern)

donderdag 25 augustus 2022   |   10:00 - 16:00   |   Xenios hele complex

Het Klaver Tophockeykamp wordt een unieke ervaring voor jou. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, zit je volgend seizoen in de C of de D en ben je klaar voor een uitdaging, dan is dit kamp echt iets voor jou! Wil jij technisch een nog betere speler worden? Kom naar het Klaver Tophockeykamp en leer het belang van goed uitgevoerde technieken.

Uiteraard staat het kamp voornamelijk in het het teken van hockey. Jullie leren de gaafste trucs en passeerbewegingen, maar ook bij het tophockeykamp blijft Plezier het belangrijkste!


Daarnaast staat het kamp dit jaar in het teken van (Basis) Technieken. Hockey is een spel van individuele techniek, tactiek, maar bovenal een ‘passing game’. De kwaliteit van het spel wordt met name bepaald door de kwaliteit en handelingssnelheid van het beheersen van de basistechnieken. We leren jou om technisch goed ballen te stoppen, te slaan, te flatsen en te scoopen. Uiteraard zullen we al deze technieken in uitdagende spelvormen verwerken.


Daarnaast gaan we elk tophockeykamp aan de slag met Kracht en  Snelheid. Hoe sta jij ervoor in je eigen leeftijdscategorie? Waar moet je op letten om straks je betere zelf te worden?