Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nikki Metheuver
Michel Bos
Benthe Burgers
Boaz Top
Quinn Burgers

Sportways zomerkamp op Xenios Week 1 (Extern)

zondag 3 juli 2022   |   00:15 - 23:45   |   Alle velden met verblijfsruimte MET horeca

Xenios verandert deze zomer in een echte hockeyhemel! Vanaf aankomende zomer organiseert SportWays vier overnachtingskampen bij ons op de club. Ze gaan ons gloednieuwe complex omtoveren tot een echte hockeytempel. Naast de velden komen grote, stevige tenten, waar hockeyers van allerlei nationaliteiten een week lang zullen vertoeven.

De overnachtingskampen van SportWays draaien om hockeyen en het verbeteren van jouw skills. Onder begeleiding van gekwalificeerde trainers krijgen deelnemers een uitdagend en vernieuwend programma. Minstens vijf uur per dag daagt SportWays deelnemers uit om het maximale uit zichzelf te halen. Maar naast hockey is er ook genoeg tijd voor sociale activiteiten. Denk aan een muddy survival, die afgesloten wordt met zelfgemaakte steenoven pizza’s, spooknacht, silent disco en eindfeest.

De eerste week, 3 t/m 9 juli, staat volledig in het teken van Thomas Briels en andere Belgische tophockeyers. Thomas is, na een drukke zomer met gouden en bronzen medaille, terug van weggeweest en helemaal klaar voor zijn eigen hockeykamp. Hij sluit voor meerdere dagen aan, en heeft een fantastisch programma voorbereid.