Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

21 mei Heren 1
21 mei Dames 1
14 mei Dames 1
14 mei Heren 1
13 mei Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Inge Leijtens
Bas Braaksma
Guusje 't Hart
Daan Eijmans

trimhockey_algemeen

Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Trimhockey is met name bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband. 

Een trimhockeyteam kan een dames-, heren- of gemixt team zijn. Xenios heeft een gemixt team. Verschillende niveaus trainen met elkaar.

Trimhockeyers zijn ook voor het verenigingsleven van belang. Zij kunnen binnen de vereniging een bestuurlijke functie vervullen, een jeugdteam coachen en/of begeleiden, bardienst draaien e.d. De belangstelling voor de trimhockeytoernooien neemt toe.

Volgens de reglementen is het niet toegestaan om als trimhockeylid mee te trainen met de seniorenteams. Wel kan tot een maximum van 6 keer meegedaan worden in een competitiewedstrijd mits op uitnodiging van het team waarin ingevallen wordt en ontstaan door een tekort aan spelers.


Het Xenios trimhockeyteam traint elke maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Trainers zijn Percy Stam en Bastiaan Toussaint Raven. 

Contactpersonen voor meer informatie over Trimhockey zijn

M'barek Ben Addi en Arnold van der Veen Meerstadt.

Zij zijn te bereiken via [email protected]
  
    

Aanmelden om lid te worden van Xenios kan via de website Club / Lidmaatschap / Aanmelden (kies trimhockey)