Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Aletta Moons
Koen Boots
Emma van Doorn

Trimhockey


Trimhockey is een interessante vorm van sporten voor zowel mensen die weinig of geen hockeyervaring hebben als meer ervaren spelers. Op deze wijze kun je op een ontspannen manier de hockeysport bedrijven: ontspanning en tegelijkertijd inspanning.


Trimhockey is met name bestemd voor volwassenen vanaf 18 jaar. Waarbij vaak al één of meerdere gezinsleden actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Maar dat hoeft niet. Sowieso is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

Bij Xenios bestaat het trimmen niet zozeer uit één of meerdere teams maar is een het een grote groep bestaande uit vrouwen en mannen van jong tot oud, minder ervaren tot heel ervaren, die als het hun uitkomt heerlijk komt trainen op maandagavond vanaf 20:00 tot 22:00 uur. Weer of geen weer. Van de ongeveer 60 komen er gemiddeld 20 trimmers trainen. Geen verplichtingen; louter waardering als je wel komt.


Naast de trainingen organiseren we per seizoen ook een aantal losse trimhockey-wedstrijden. Afhankelijk van de animo 7 tegen 7 zonder keeper of 11 tegen 11 inclusief keeper. Ook hier geldt: geen verplichtingen.

Een sfeerimpressie (foto’s/ filmpjes) kun je vinden op deze link naar onze Facebookpagina


Soorten trimhockey:

Trimhockey met beperkt speelrecht. Deze categorie traint op maandagavond, traint conform de reglementen niet met de veteranen maar met de trimmers, en kan tot 6 keer meedoen in een (veteranen) competitiewedstrijd. Mits op uitnodiging van het team waarin ingevallen wordt en ontstaan door een tekort aan spelers. Natuurlijk mogen deze spelers ook meedoen met trimhockey-wedstrijden/ toernooien.


Trimhockey zonder speelrecht. Deze groep traint dus op maandagavond anderhalf uur en deelnemers mogen meedoen aan trimhockey-wedstrijden/ toernooien.


Interesse? Heb je zin om lekker actief achter een bal te rennen? Onder aansturing van een ervaren trainer wat technieken te leren? Je conditie te verbeteren? Of gewoon gezellig bezig te zijn (borreltje aan het einde van de training) met een ontspannen club mensen? Kom gewoon een keer langs op maandagavond kijken. Of doe gewoon een keer mee om te kijken of het wat voor je is. Zonder verplichtingen*


Contactpersonen annex coördinatie: M'barek Ben Addi en Arnold van der Veen Meerstadt. Zij zijn te bereiken via
[email protected].

Aanmelden kan via de homepagina/ startpagina van Xenios en ga dan naar Lidmaatschap/ Aanmelden of kies deze
link.


* om het gezellig te houden, en vooral veilig, is gebruik van een kunststof stick/bitje/hockeyschoenen geschikt voor kunstgras en scheenbeschermers verplicht. Ook voor proefdeelname.